Op verschillende manieren Bitcoin Kopen

Bitcoin Kopen. Er zijn verschillende manieren om Bitcoin te Kopen. In dit artikel leggen wij je uit op welke verschillende manieren je Bitcoin kunt aanschaffen. Uiteraard kijken we ook naar de verschillende voor- en nadelen. Als starter in Crypto raden wij je aan om gewoon via een Nederlandse Cryptocurrency Broker je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies aan te schaffen! Bekijk bijvoorbeeld onze verschillende Broker Reviews. 

Op verschillende manieren Bitcoin Kopen: 

 1. Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Broker;
 2. Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Exchange;
 3. Bitcoin Kopen via een Bitcoin automaat;
 4. Bitcoin kopen via een persoon (P2P).

Top 4 Nederlandse Brokers

Bitcoin kopen via een Cryptocurrency Broker

De veiligste manier om je Bitcoin aan te kopen is via een Cryptocurrency Broker. Wij van Koopbitcoinhulp willen zelfs iets verder gaan en je adviseren om je Bitcoin te kopen via een Nederlandse Cryptocurrency Broker. Mocht er dan iets fout gaan is een telefoontje in het Nederlands zo gepleegd. Wel moeten wij gelijk opmerken dat het kopen van Bitcoin via een Cryptocurrency Broker niet altijd het meest voordeligste is. Dit omdat deze Brokers hun geld verdienen met de fee die ze in rekening brengen voor het verkopen van hun Cryptocurrencies. Ook is er door de nieuwe Cryptocurrency Wet een identificatieverplichting. Meer hiervoor lees je in ons artikel over de Cryptowet.

Het voordeel daarentegen is dat veilig en snel je Bitcoins kunt kopen bij een Cryptocurrency Broker. Ook kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Bankcontact, Giropay en/of Creditcard. Wel kan de levertijd van jouw aangekochte Bitcoin per betaalmethode en/of Cryptocurrency Broker verschillen. Belangrijk om ook daar rekening mee te houden. Bij Bitvavo, een van de meest populaire Cryptocurrency Brokers van Nederland, staat jouw aangekochte Bitcoin al binnen enkele minuten op je rekening. Direct snel en voordelig Bitcoin kopen bij Bitvavo klik dan hier, of lees ook onze Bitvavo Review

Voordelen Bitcoin kopen bij een Cryptocurrency Broker:

 • Veilige manier van Bitcoin kopen;
 • Eenvoudig en snel Bitcoin Kopen;
 • Bitcoin kopen met iDeal.

Nadelen Bitcoin kopen bij een Cryptocurrency Broker:

 • Niet altijd de goedkoopste optie om Bitcoin te kopen;
 • Identificatieplicht.

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Exchange

Een van de goedkoopste opties om je Bitcoin te kopen en/of te verkopen is via een Cryptocurrency Exchange. Oftewel via een online handelsplatform waar koper en verkoper van cryptocurrencies worden samengebracht. Ook wel een Exchange genoemd, lees uitwisseling. Deze Exchange koopt zelf geen Bitcoin, daar een Broker dit wel doet. Het geld wordt dan ook verdiend via de zogenaamde transactiekosten. Belangrijk om hier erg goed op te letten, want deze kunnen nogal erg uiteenlopen per Exchange. Wij van Koopbitcoinhulp adviseren je dan ook, daar jij ook daadwerkelijk met Bitcoin wilt gaan traden op Binance te doen. Dit is de grooste en meest populaire Cryptocurrency Exchange ter wereld. Direct Bitcoin kopen en/of verhandelen op Binance klik dan hier. 

Het nadeel van een Cryptocurrency Exchange is dat het zeker wel enige kennis van zaken vereist. Zo kom je niet op een eenvoudige overzichtspagina terecht waar je Cryptocurrencies kunt kopen, maar meestal direct op de Exchange zelf. Zie ook de onderstaande afbeeldingen van het overzichtsscherm van Anycoin Direct en de Binance Exchange. 

Bitcoin kopen via Anycoin Direct

– Bitcoin kopen bij Anycoin Direct – 

Bitcoin kopen op Binance

– Bitcoin kopen en/of verhandelen op Binance – 

Hoewel je wel met Creditcard Bitcoin kunt aanschaffen bij Binance, sturen doorgaans de meeste Traders hun Bitcoin naar deze Exchange. Eerst worden de Bitcoins bijvoorbeeld gekocht bij een Cryptocurrency Broker om deze vervolgens te versturen naar de Bitcoin Wallet van Binance. Let op dat deze Exchange Wallet een minder veiligere manier is qua het opslaan van Cryptocurrencies, dan bijvoorbeeld een Hardware Wallet. Wil je hier nu meer over weten, bekijk dan onderstaande video over het registreren en aanmelden bij Binance. 

Voordelen Bitcoin kopen bij een Cryptocurrency Exchange: 

 • Goedkoop Bitcoin kopen;
 • Eigen aankoopprijs instellen
 • Groot aanbod Cryptocurrencies.

Nadelen Bitcoin kopen bij een Cryptocurrency Exchange: 

 • Niet geschikt voor starters;
 • Technisch inzicht vereist;
 • Minder veilig qua Bitcoin opslag (Exchange Wallet)

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

Bitcoin Kopen via een Bitcoin automaat

Altijd al een keer Bitcoin uit de muur willen halen? Dat kan bij een Bitcoin automaat. Op meerdere plekken in Nederland is zo’n Bitcoin automaat te vinden. Hier kun je dan Bitcoin met Euro’s kopen, bij sommige automaten is wel een verificatie verplicht, maar dit hangt ook af van het totaalbedrag. Een groot nadeel van een dergelijke automaat zijn de kosten. Deze kunnen tot wel 10 procent oplopen, oftewel raden wij je niet aan om je Bitcoin via deze machine aan te schaffen. Misschien allicht leuk voor een selfie voor op Social-media, maar meer niet. Op www.coinatmradar.com kun je alle Bitcoin automaten vinden, zie voor bijvoorbeeld alle automaten in Amsterdam de onderstaande afbeelding. 

Voordelen Bitcoin kopen bij een Bitcoin Automaat: 

 • Leuk voor een foto (Instagram Post)

Nadelen Bitcoin kopen bij een Bitcoin Automaat:

 • Weinig Automaten in Nederland;
 • Zeer hoge kosten.

Bitcoin
Kopen

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

UITLEG
Registratie hulp

5/5

Bitcoin
Kopen

5/5

Bitcoin kopen via een persoon (P2P)

Tot slot kun je jouw Bitcoins ook altijd kopen via een persoon. Hoewel wij dit ten zeerste afraden, willen wij natuurlijk wel deze mogelijk beschrijven. De reden van deze afwijzing is omdat er een hele hoop fout kan gaan als je dit bijvoorbeeld via Marktplaats zou doen. Er zijn verhalen bekent dat bijvoorbeeld je Bitcoins nooit aankomen. Mocht je toch via een dergelijke P2P manier jouw Bitcoin willen aankopen, kun je gebruik maken van een cryptocurrency P2P platform zoals Localbitcoins. De ingebouwde escort functie zorg er dan in ieder geval voor dat er pas wordt uitbetaald daar er ook daadwerkelijk een transactie wordt aangemaakt. Ook dien je eerst een account aan te maken voordat je daadwerkelijk Bitcoin kunt gaan uitwisselen. 

Voordelen Bitcoin kopen via een persoon (P2P): 

 • In alle landen mogelijk.

Nadelen Bitcoin kopen via een persoon (P2P): 

 • Hogere Bitcoinprijs;
 • Zeer onveilige manier van Bitcoins kopen;
 • Fraude gevoelig.
Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier