Satos handleiding 2021 en Registratie hulp Satos

Satos Handleiding! Ook Bitcoin kopen en registreren bij Satos? In dit artikelen bespreken we achtereenvolgens de volgende stappen: 

 1. Registreren bij Satos;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Koop Bitcoin bij Satos;
 7. Bekijk de video voor extra uitleg: Registreren bij Satos;
Na het lezen van deze Satos Handleiding heb je jouw eigen account aangemaakt en je eerste Bitcoin aangekocht. We zouden het erg waarderen als je voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers, een review zou willen achter laten onderaan deze pagina. Mocht je onze eigen Satos review nog niet gelezen hebben, klik dan hier! Direct Bitcoin kopen bij Satos kan natuurlijk ook! 
 

#1 Registreren bij Satos / #2 Verifieer uw e-mailadres

Het makkelijke aan Satos is dat je geen account hoeft aan te maken. Hierdoor is registreren dus niet nodig. Bij Satos koop je namelijk Bitcoin vanuit een eigen Wallet, dit zogezegd om het decentrale karakter van Bitcoin te vertegenwoordigen. 

-Afbeelding 1-

#3 Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Alle nieuwe klanten dienen vanaf 18 mei 2020 vanwege de nieuwe Cryptowet (na het plaatsen van een bestelling) eenmalig een kort introductiefilmpje aan te leveren. Hiervoor doorloop je de volgende stappen, zoals ook beschreven op de Satos website: 

 • Maak met je telefoon of webcam een filmpje en stel jezelf voor (naam en achternaam). Zorg ervoor dat deze naam overeenkomt met de naam in jouw legitimatiebewijs.
 • Zorg ervoor dat onze bedrijfsnaam (SATOS) terugkomt in jouw video.
 • Vertel ons met welk doel je cryptocurrency wil kopen of verkopen bij SATOS.
 • Breng je legitimatiebewijs in de video duidelijk en leesbaar in beeld.
 • Zorg ervoor dat tijdens de video je gezicht duidelijk in beeld zichtbaar is.

Voorbeeld: Ik ben Satoshi Nakamoto, ik wil bitcoin kopen en verkopen bij SATOS omdat…..”

Tips:

 • Houd je filmpje zo kort mogelijk zodat het formaat niet te groot is (max 40MB).
 • Zorg ervoor dat de video niet overbelicht of te donker is;
 • Zorg ervoor je goed zichtbaar en verstaanbaar bent.
 • Je mag je BSN nummer afschermen, dit is je goed recht.

Video opgenomen?

Verstuur jouw introductiefilmpje veilig en snel via onze live-chat rechts onderaan deze pagina. Zodra we je filmpje ontvangen hebben zullen we deze zo snel mogelijk beoordelen en veilig opslaan op onze versleutelde systemen.

#4 Beveilig je account middels 2FA / #5 Plaats gelden op je account 

Omdat je direct jouw aangekochte Bitcoin verstuurt naar een Extern Wallet adres en je dus geen account hoeft aan te maken bij Satos, hoef je ook niet een account extra te beveiligen dan wel eerst geld te storten naar een speciale rekening. Wel zo gemakkelijk en snel! 

Wel zullen wij je om deze reden uitleggen hoe je een externe wallet aanmaakt, zoals ook geadviseerd en beschreven op de website van Satos. 

Om cryptocurrency zoals Bitcoin te versturen of ontvangen heb je een wallet en ontvangstadres nodig. In onderstaande video leggen we in twee minuten uit hoe je een persoonlijke wallet kunt aanmaken. Zodra je een wallet hebt geïnstalleerd kun je snel, veilig en vertrouwd cryptovaluta kopen en verkopen bij SATOS.

 • Stap 1: Ga naar https://www.exodus.io
 • Stap 2: Klik rechtsboven op de ‘download’ knop en kies een wallet die het best bij jou past (mobiel of desktop)
 • Stap 3: Installeer Exodus 
 • Stap 4: Maak een backup en beveilig je wallet met een sterk wachtwoord. 

#6 Koop Bitcoin

Op de homepage van Satos kun je direct op ‘Kopen’ Bitcoin klikken, zie ook afbeelding 3. Een volgend scherm, zie ook afbeelding 4, verschijnt. Hier geef je aan hoeveel euro je wilt omwisselen voor Bitcoin. Selecteer achtereenvolgens de betaalmethode en de bank waarmee je deze transactie wilt afhandelen. 

Belangrijk zoals hierboven beschreven is het opgeven van je externe wallet adres. Wil je nu meer lezen over de verschillende Cryptocurrency Wallets, klik dan hier. Geef tot slot je e-mailadres, ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef aan dat je op de hoogte bent van de actuele verificatiemethoden. 

Binnen ongeveer 15 minuten zal je aangekochte Bitcoin in het door jouw opgegeven Wallet-adres staan! 

-Afbeelding 3-

Satos Handleiding

-Afbeelding 4-

#7 Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze Satos Handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vinden om een video te kijken? Bekijk dan onderstaande Youtube video’s over het Kopen van Bitcoin bij Satos. Ook zullen we een video opnemen hoe Bitcoin te verkopen bij deze Cryptocurrency Broker. Goed om alvast wel even de homepage van Satos te laden, middels deze link.

 
Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier