Handleiding BTC Direct en Bitcoin Kopen 2021

BTC Direct Cryptocurrency Brokerf

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BTC Direct Handleiding 2021: Registreren bij BTC Direct! Om je bij BTC Direct te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

  1. Registreren bij BTC Direct;
  2. Verifieer uw e-mailadres;
  3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
  4. Beveilig je account middels 2FA.
  5. Plaats gelden op uw account;
  6. Koop Bitcoin bij BTC Direct;
  7. Bekijk de video voor extra uitleg: Registreren bij BTC Direct;
  8. Laat een review achter;
Na het lezen van deze registeren bij BTC Direct Handleiding heb je je eigen account aangemaakt en je eerste Bitcoin aangekocht. We zouden het erg waarderen als je voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers een review zou willen achter laten onderaan deze pagina. Mocht je onze eigen BTC Direct review nog niet gelezen hebben, klik dan hier!
 

#1 Registreren bij BTC Direct

Door HIER of op de afbeelding van Registreren bij BTC Direct te klikken kom je direct op de registratiepagina en kun je beginnen met het invullen van jouw e-mailadres. Geef zelf aan of je de nieuwsbrief wilt ontvangen en ga akkoord met de privacy verklaring daar je die goed hebt doorgelezen. 

-Afbeelding 1-

#2 Verifieer uw e-mailadres. 

Na het registreren krijg je een mail van BTC Direct om je e-mailadres te bevestigen. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail staat een registratielink waar je op dient te klikken, die je vervolgens weer doorstuurt naar de website van BTC Direct. Je account is aangemaakt en je e-mailadres geverifieerd. Zie ook afbeelding 2. 

-Afbeelding 2-

-Afbeelding 3-

#3 Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Wanneer je weer terug bent op de BTC Direct pagina opent zich een volgend scherm, zoals ook afgebeeld in afbeelding 3. Achtereenvolgens kies je jouw nationaliteit, vul je jouw naam, achternaam en wachtwoord in en laat je tot slot jouw mobiele telefoonnummer achter. Deze wordt ook geverifieerd en na goedkeuring krijg jij een persoonlijke code toegestuurd die je weer op de website invult.

Nu hoef je alleen nog meer een identiteitsbewijs te uploaden. Je kunt kiezen voor een rijbewijs, ID-Kaart, of paspoort. Let bij het uploaden goed op dat je pasfoto goed zichtbaar is, alle gegevens goed leesbaar zijn en alle hoeken van het document goed in beeld zijn. 

-Afbeelding 4-

-Afbeelding 5-

#4 Beveilig je account middels 2FA.

Omdat je bij BTC Direct alleen munten kunt kopen is het ook niet nodig om je account extra te beveiligen. Er valt immers niets te beveiligen, daar je deze in een externe wallet opslaat. Het is natuurlijk erg belangrijk om deze eigen Wallet wel goed te beveiligen met een 2FA. Maar lees daarvoor de gebruikshandeling van deze wallet. 

BTC Direct adviseert zelf om de Wallet van Coinomi te gebruiken. Om deze te installeren Scan je de QR code, schrijf je je herstelzin op, stel je jouw eigen wachtwoord in en voeg de Coins toe die je wilt opslaan. De ontvangstadressen vind je dan op de pagina van de Coin die je wilt ontvangen.  Zie ook onderstaande video. 

-Afbeelding 8-

#5 Plaats gelden op je account / #6 Koop Bitcoin

Omdat je bij BTC Direct geen Cryptocurrencies opslaat hoef je natuurlijk ook niet eerst Euro’s te storen. Je geeft aan welke munt je wilt kopen, zeg Bitcoin en voert het bedrag in die je wilt ontvangen, zie ook afbeelding 8. 

Stel je wilt voor 100 euro Bitcoin kopen. Hiervoor krijg je 0,0215969 BTC oftewel Bitcoin. Kies vervolgens je betaalmethode, iDEAL, Bank transfer, Soort, Giropay, Bancontact, Creditcard, of EPS. In dit voorbeeld kopen wij met iDEAL, kies je bank en meest belangrijk selecteer je Wallet-Adres. Tot slot ga je akkoord met de algemene voorwaarden en druk je op de groene balk: Bitcoin kopen. Binnen enkele minuten zullen je Bitcoins in het door jouw opgegeven Bitcoin-walletadres verschijnen. 

#7 Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vinden om een video te kijken om jezelf te registreren bij BTC Direct, zullen we hieronder voor je een betrouwbare YouTube video plaatsen: Hoe je te registeren bij BTC Direct. Dit maal een video van BTC Direct zelf. Goed om alvast wel even het registratiescherm open te zetten, zodat je direct aan de slag kunt. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het BTC Direct registratiescherm. 

 

#8 Laat een review achter.

Tot slot willen wij je vragen om een review achter te laten over BTC Direct. Dit helpt dan weer andere gebruikers een goede en weloverwogen keuze te maken qua Cryptocurrency Broker. Wij willen je alvast hartelijk danken voor het invullen van de review en natuurlijk je bezoek aan onze website. Mocht je het lezen en/of het zien van de video nog vragen hebben? Stel ze gerust middels ons contactformulier

Populaire Brokers

Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws