Anycoin Direct Handleiding en Hulp bij het kopen van Bitcoin

Registreren bij Anycoin Direct en Bitcoin kopen! Om je bij Anycoin Direct te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

  1. Registreren;
  2. Verifieer uw e-mailadres;
  3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
  4. Beveilig je account middels 2FA.
  5. Plaats gelden op uw account;
  6. Koop Bitcoin;
  7. Bekijk de video voor extra uitleg;
Na het lezen van deze registeren bij Anycoin Direct Handleiding heb je jouw eigen account aangemaakt en veilig je eerste Bitcoin gekocht. We zouden het erg waarderen als je voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers, een review wilt achterlaten. Mocht je onze eigen Anycoin Direct review nog niet gelezen hebben, klik dan hier! Direct Bitcoin kopen via Anycoin Direct klik hier
 

#1 Registreren bij Anycoin Direct

Door Hier of op de afbeelding hieronder te klikken kom je direct op de registratiepagina van Anycoin Direct. Hier dien je achtereenvolgens jouw e-mailadres op te geven en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacy policy. Zie ook afbeelding 1. Je kunt er zelf voor kiezen of je het leuk vind om iedere week de nieuwsbrief van Anycoin Direct te ontvangen. Uiteindelijk kies je voor registreren om je account aan te maken. 

-Afbeelding 1-

2 Verifieer uw e-mailadres. 

Na het registreren krijg je een mail van Anycoin Direct om je e-mailadres te bevestigen. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail staat een registratielink waar je op dient te klikken, die je vervolgens weer terugstuurt naar de website van Anycoin Direct. Je account is aangemaakt en je e-mailadres geverifieerd.

#3 Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Bij Anycoin Direct zijn er verschillende verificatie stadia. Wil je meer dan 1.000 euro per dag kopen en verkopen, dan zul je jouw identiteit en persoonsgegevens moeten overleggen. Tot 750 euro hoeft dit niet en volstaat email- en telefoon-verificatie. In dit voorbeeld gaan wij er vanuit dat identificatie niet nodig zal zijn en zullen om deze reden, deze stap ook overslaan. 

-Afbeelding 2-

#4 Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken. Bij Anycoin Direct kun je voor twee beveiligsmethoden kiezen. Via de app en/of SMS. Om deze in te stellen ga je naar account, beveiliging en kies voor configureren. We raden je aan om de Google Autheniticator te gebruiken. Hiervoor open je de Google Authenicator applicatie op je mobiele telefoon, maar mocht je die nog niet hebben kun je die gemakkelijk downloaden en installeren. 

Open de Authenticator en kopieer de code die voor jou persoonlijk is aangemaakt, of scan de QR code met je mobiele telefoon. De Google Authenticator genereert vervolgens een nieuwe code die je dient te plannen in de website van Anycoin Direct. Belangrijk om deze code ook goed op te bergen, daar je deze beveiliging opnieuw kunt instellen daar je jouw mobiele telefoon verliest. 

-Afbeelding 3-

#5 Plaats gelden op je account / #6 Koop Bitcoin 

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is, is het tijd om Bitcoin te kopen. Hiervoor hoeft je niet zoals bij andere cryptocurrency Brokers eerst geld te storten naar een speciale rekening, want bij Anycoin Direct kun je direct overgaan tot het aanschaffen van je favoriete cryptocurrency. Wanneer je bijvoorbeeld Bitcoin wilt kopen, klik je op Bitcoin op de homepage, of via Buy in de menubalk bovenin de pagina naar Bitcoin. Zie ook afbeelding 4. 

In dit voorbeeld kopen wij van 100 euro Bitcoin. Wat op het moment van schrijven 0,01194422 Bitcoin is. Na het bevestigen van het bedrag verschijnt de volgende pagina, zoals is te zien in afbeelding 5. Omdat je bij Anycoin Direct geen beschikking hebt over een interne wallet, dien je een eigen Wallet-adres op te geven. Lees hier meer over externe wallets. 

Na op de knop continueren te drukken kun je jouw betaalmethode selecteren en de transactie afronden. 

-Afbeelding 4-

-Afbeelding 5-

#7 Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je na het lezen van deze handleiding het nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vind om een video te kijken? Bekijk dan de onderstaande Registreren bij Anycoin Direct video. Helaas zijn er maar weinig video’s over Anycoin Direct beschikbaar en hebben wij geen betrouwbare Nederlandse video kunnen vinden, vanwaar wij een engelse hebben opgenomen. Goed om wel alvast even het registratiescherm van Anycoin Direct open te zetten, zodat je direct kunt beginnen, na het starten van de video. Klik hier voor de eerste stap, het registreren bij Anycoin Direct. 

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier