Litebit Handleiding, registreren bij Litebit en Bitcoin kopen

Litebit handleiding 2021! Om je bij Litebit.eu te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen hebben wij deze Litebit Handleiding geschreven. We doorlopen achtereenvolgens de volgende stappen:

  1. Registreren bij LiteBit;
  2. Verifieer uw e-mailadres;
  3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
  4. Beveilig je account middels 2FA.
  5. Plaats gelden op uw account;
  6. Koop Bitcoin bij BTC Direct;
  7. Bekijk de video voor extra uitleg: Registreren bij BTC Direct;
Na het lezen van deze Litebit Handleiding heb je je eigen account aangemaakt en je eerste Bitcoin aangekocht. We zouden het erg waarderen als je ook voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers, een review zou willen achterlaten onderaan deze pagina. Mocht je onze eigen LiteBit Review nog niet gelezen hebben, klik dan hier! Direct starten op LiteBit kan natuurlijk ook! 
 

#1 Registreren bij LiteBit.eu

Door HIER of op de afbeelding van Registreren bij LiteBit.eu te klikken kom je direct op de registratiepagina en kun je beginnen met het invullen van jouw voornaam, achternaam, e-mailadres, geboortedatum, wachtwoord, land van verblijf en nationaliteit. Geef zelf aan of je handige tips en notificaties van LiteBit wilt ontvangen. Daarnaast zul je akkoord moeten gaan met het feit je niet uit de US komt, dat je er bewust van bent dat het handelen in cryptocurrencies risico’s met zich meebrengt en dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Tot slot druk je op Sign up en kun je door naar de volgende stap. Zie ook afbeelding 1. 

-Afbeelding 1-

2 Verifieer uw e-mailadres. 

Na het klikken op registreren krijg je een mail van LiteBit.eu om je e-mailadres te verifiëren. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de ontvangen mail staat het volgende: “Welkom bij LiteBit! Vul de onderstaande verificatiecode in op de website om uw e-mailadres te verifiëren. Uw unieke e-mail verificatiecode: xxxxx” Vul op de website van LiteBit.eu deze verificatiecode in en ga verder naar de volgende stap. 

-Afbeelding 2-

LiteBit

-Afbeelding 3-

-Afbeelding 4-

#3 Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Na het afronden van de mailverificatie dien je jouw telefoon te verifiëren. Ook is het natuurlijk bij LiteBit, vanwege de nieuwe wet- en regelgeving verplicht om je identiteitsgegevens te delen. Hiervoor ga je naar Gegevens updaten. Zie ook afbeelding 4 en 5. Vul zowel alle gegevens in bij ‘Over mij’ als bij ‘Adres’. Tot slot dien je jouw ID document toe te voegen. 

Hoe werkt het? Toon je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Het systeem van LiteBit maakt van beide kanten en je selfie automatisch een foto. Wel is het handig dit proces te doorlopen met jouw mobiele telefoon. Dit zodat de kwaliteit van de afbeelding beter wordt en uiteindelijk het verificatieproces sneller gaat. Zie ook afbeelding 6. 

-Afbeelding 5-

Nieuw wet en regelgeving LiteBit

-Afbeelding 6-

#4 Beveilig je account middels 2FA.

LiteBit accounts zijn standaard beveiligd met een sms beveiliging. Dit berichtje krijg je dan doorgestuurd op het door jou ingevulde telefoonnummer daar je je aanmeldt bij LiteBit.eu. Ook is er een mogelijkheid om je account extra te beveiligen met de Google Authenticator. Hiervoor scan je met je mobiele telefoon en de Google Authenticator app de getoonde QR code op de website van LiteBit.eu. De gegenereerde code uit de app kopieer je vervolgens op de website. Belangrijk is het om de herstelcode goed en op een veilige plek te bewaren. Dit zodat je deze opnieuw kunt instellen daar je jouw mobiele telefoon bijvoorbeeld bent verloren. 

-Afbeelding 7-

#5 Plaats gelden op je account / #6 Koop Bitcoin

Bij LiteBit hoef je niet apart geld te storten naar deze Broker alvorens je bijvoorbeeld Bitcoin wilt gaan kopen. Om deze reden behandelen wij hier direct stap 5 en 6 ineen. In dit voorbeeld gaan wij voor 100 euro Bitcoin kopen, zie ook afbeelding 8 en 9. De Bitcoinprijs staat op het moment van schrijven op 8.297.4833. Voor 100 euro krijg je dus 0.012052 BTC. 

Ook kun je bij LiteBit aangeven of dit bedrag naar een interne of externe wallet gestort dient te worden. In afbeelding 8 zie je dat wij gekozen hebben voor de LiteBit Wallet en in afbeelding 9 voor een Externe Wallet. Hier dien je dan zelf natuurlijk jouw Wallet-adres in te voeren. Tot slot selecteer je jouw betaalmethode en rond de transactie af zoals je gewend bent. 

Let op zoals bij alle transacties kan het even duren voordat je aangekochte Bitcoin uiteindelijk in je opgegeven wallet verschijnen. Dit heeft dan ook weer te maken met de drukte op het netwerk. 

-Afbeelding 8-

-Afbeelding 9-

#7 Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vinden om een video te bekijken hoe jezelf te registreren bij LiteBit? Dan kun je hieronder ook de registreren bij LiteBit video bekijken. Goed om alvast wel even het registratie scherm open te zetten, zodat je direct aan de slag kunt. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het LiteBit Registratiescherm. 

 
Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier