Coinmerce Handleiding 2022 – Registreren Coinmerce

Coinmerce handleiding! Lees hier hoe je bij Coinmerce te registreren, een account aan te maken en je eerste Bitcoin aan te schaffen. Dit proces doorlopen we aan de hand van de volgende stappen:  

  1. Registreren bij Coinmerce;
  2. Verifieer uw e-mailadres;
  3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
  4. Beveilig je account middels 2FA.
  5. Plaats gelden op uw account;
  6. Koop Bitcoin bij Coinmerce;
  7. Bekijk de video voor extra uitleg: Registreren Coinmerce;
Na het lezen van deze Coinmerce Handleiding heb je je eigen account aangemaakt en je eerste Bitcoin aangekocht. We zouden het erg waarderen als je voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers een review zou willen achter laten onderaan deze pagina. Mocht je onze eigen Coinmerce review nog niet gelezen hebben, klik dan hierDirect een account aanmaken bij Coinmerce kan natuurlijk ook!
 

Registreren bij Coinmerce

Door HIER of op de afbeelding van Coinmerce hieronder te klikken kom je direct op de registratiepagina en kun je beginnen met het invullen van jouw voornaam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord en optioneel jouw referral code. Als je al jouw gegevens hebt ingevuld en een veilig wachtwoord hebt aangemaakt kun je op de knop registreren klikken, zie ook afbeelding 1. Uiteraard dien je wel akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Verifieer uw e-mailadres. 

Na het registrerende krijg je een mail van Coinmerce om je e-mailadres te verifiëren. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail staat een registratielink waar je op dient te klikken, die je vervolgens weer doorstuurt naar de website van Coinmerce, zie ook afbeelding 2. Je account is aangemaakt en je e-mailadres geverifieerd. 

-Afbeelding 2-

Handleiding Coinmerce

-Afbeelding 3-

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Wanneer je weer terug bent op de Coinmerce pagina opent zich een volgend scherm, zie ook afbeelding 3. Hier dien je te starten met het invullen van jouw persoonsgegevens. Ook moet je bij Coinmerce in eerste instantie jouw bankrekening verifiëren. Dit doe je door 0.01 cent over te maken naar de rekening van Coinmerce, zie afbeelding 4. Kies je betaalmethode, SEPA of iDEAL en rond de transactie af. 

Belangrijk hierin is dat de rekeninghouder dezelfde naam draagt als diegene die het Coinmerce account heeft aangemaakt. Houd er ook rekening mee dat bij een SEPA verificatie dit proces tot maximaal 2 dagen kan duren, daar dit met iDEAL binnen enkele minuten is voltooid. Na alles te hebben afgerond heb een een Level 1 status en kun je tot 500 euro wekelijks kopen en verkopen. 

-Afbeelding 4-

Aanmelden bij Coinmerce

-Afbeelding 5-

Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken. Ga hiervoor naar het tweede tabblad Veiligheid, zie ook afbeelding 6, en klik op activeer 2FA. Een nieuw scherm inclusief QR-code opent zich. Hier zie je jouw geheime code die je handmatig kunt invoeren, maar handiger is natuurlijk om de QR-code te scannen met je mobiel en de Google Authenticator app. 

De Google Authenticator genereert na het scannen een persoonlijke code die je dient in te voeren en te verifiëren op de website van Coinmerce. Belangrijk is het om jouw herstelcode ergens op te schrijven en veilig op te bergen. Want deze code heb je nodig daar je bijvoorbeeld je telefoon verliest en dus niet meer in je Google Authenticator app komt. 

Beveiliging Coinmerce

-Afbeelding 6-

-Afbeelding 7-

Plaats gelden op je account / Koop Bitcoin

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is, is het tijd om Bitcoin te kopen. Het fijne aan Coinmerce is dat je direct kunt starten met het aankopen van Bitcoin. Je hoeft dus niet eerst tegoeden naar deze Broker over te maken alvorens je tot een aanschaf over kunt gaan. Dit omdat je bij stap 2 al jouw bankrekening hebt gekoppeld aan je Coinmerce account. 

Om Bitcoin te kopen ga je naar Kopen en Verkopen in de menu-balk bovenin het scherm. Kies Bitcoin en kies het door jou gewenste bedrag. In dit voorbeeld kopen wij voor 100 euro aan Bitcoin, zie ook afbeelding 8. Selecteer ‘Kopen” en een volgend scherm opent zich, zie ook afbeelding 9. 

Je kunt vervolgens verschillende betaalmethoden kiezen om je Bitcoin aan te kopen. Je kunt gebruik te maken van Coinmerce Coins, iDEAL, SEPA, VISA, Bankcontact, en/of Giropay. Met iDEAL zijn de transactiekosten bij het kopen van 100 euro aan Bitcoin 0,30 cent. 

-Afbeelding 8-

Bitcoin kopen met Coinmerce

-Afbeelding 9-

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze Coinmerce handleiding het nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vinden om een video te kijken om jezelf te registreren? Bekijk dan de twee Youtube video’s hieronder. Dit maal hebben wij twee video’s van Coinmerce zelf toegevoegd. Goed om alvast wel even het registratiescherm open te zetten, zodat je direct kunt starten.  

 

Laat een review achter.

Tot slot willen wij je vragen om een review achter te laten over Coinmerce. Dit helpt dan weer andere gebruikers een goede en weloverwogen keuze te maken qua Cryptocurrency Broker. Wij willen je alvast hartelijk danken voor het invullen van de review en natuurlijk je bezoek aan onze website. Mocht je het lezen en/of het zien van de video nog vragen hebben? Stel ze gerust middels ons contactformulier

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier