Etoro Handleiding | Koop Bitcoin bij Etoro

Registreren en Bitcoin kopen bij Etoro. In deze Etoro Handleiding lees je hier alles over. Om je bij Etoro te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

  1. Registreren bij Etoro;
  2. Verifieer uw e-mailadres;
  3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
  4. Beveilig je account middels 2FA.
  5. Plaats gelden op uw account;
  6. Koop Bitcoin bij Etoro;
  7. Bekijk de video voor extra uitleg;
Na het lezen van deze registeren bij Etoro Handleiding heb je je eigen account aangemaakt en je eerste Bitcoin aangekocht. We zouden het erg waarderen als je voor ons, maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers, een review zou willen achter laten onderaan deze pagina. Mocht je onze eigen Etoro review nog niet gelezen hebben, klik dan hier! 
 

Registreren bij Etoro

Door HIER of op de afbeelding van Registreren bij Etoro te klikken kom je direct op de registratiepagina en kun je beginnen met het invullen van jouw username e-mailadres en password. Ga natuurlijk akkoord met de Terms & Conditions en Privacy Policy daar je die goed hebt doorgelezen. 

Verifieer uw e-mailadres. 

Na het registreren van jouw email krijg je een mail van Etoro om je e-mailadres te bevestigen. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail staat een registratielink waar je op dient te klikken, die je vervolgens weer doorstuur naar de website van Etoro. Je account is aangemaakt en je e-mailadres geverifieerd. 

-Afbeelding 2-

-Afbeelding 3-

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Vanwege de nieuwe wet- en regelgeving dient iedere Cryptocurrency Broker te voldoen aan het “Know your customer” beleid. Dit beleid verplicht Etoro bij alle nieuwe klanten een aantal zaken te controleren, zie ook afbeelding 2. Om je profiel te voltooien, dien je jouw persoonlijke gegevens, ervaring en doelstellingen in te voeren. Een telefoonverificatie uit te voeren. Je identiteitsbewijs en energienota up te loaden en tot slot je burgerservicenummer op te geven. 

Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken. Ga naar Instellingen aan de linkerkant van het scherm. Klik op account en klik vervolgens op Tweeledige verificatiemethode, zie ook afbeelding 4. Let op hiervoor is wel een telefoonverificatie vereist. 

Eenmaal je telefoon geverifieerd kun je met jouw mobiel en de Google Authenticator app de QR scannen. Vul je code in op het scherm van Etoro. Voordat je op bevestiging klikt is misschien wel nog het belangrijkste van deze gehele stap het opschrijven van je herstelcode. Deze heb je nodig daar je bijvoorbeeld niet meer in je telefoon kunt. Tip: Schrijf deze code op een los blaadje en berg deze ergens goed op.

-Afbeelding 4-

-Afbeelding 5-

-Afbeelding 6-

Plaats gelden op je account 

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is, is het tijd om Bitcoin te kopen. Hiervoor dien je natuurlijk wel eerst geld over te maken naar je Etoro account. Dit doe je door naar Storten te gaan, link onderin het scherm. Een volgend scherm verschijnt, zie ook afbeelding 6. In dit voorbeeld maken 200 euro over naar onze Etoro account (een lagere storting is helaas niet mogelijk). Kies vervolgens je betaalmethode en rond de transactie af zoals je gewend bent. 

Koop Bitcoin

Nu je geld op je Etoro account hebt staan kun je eindelijk overgaan tot het aankopen van Bitcoin. Tik bovenin het scherm Bitcoin in en klik op deze munt om deze aan te schaffen. Een volgt scherm opent zich, zie ook afbeelding 7. Geef het gewenste bedrag in en let goed op de hefboom (staat deze op 1 voor normaal of op 2 voor een extra hefboom). Klik vervolgens op transactie openen en jouw Bitcoin via Etoro is aangekocht.

Bitcoin kopen Etoro

-Afbeelding 7-

-Afbeelding 8-

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze Etoro handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vinden om een video te kijken om jezelf te registreren? Bekijk dan onderstaande video’s. Goed om alvast wel even het registratie scherm open te zetten, zodat je direct aan de slag kunt. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het Etoro registratiescherm. 

 

Laat een review achter.

Tot slot willen wij je vragen om een review achter te laten over ETORO. Dit helpt dan weer andere gebruikers een goede en weloverwogen keuze te maken qua Cryptocurrency Broker. Wij willen je alvast hartelijk danken voor het invullen van de review en natuurlijk je bezoek aan onze website. Mocht je het lezen en/of het zien van de video nog vragen hebben? Stel ze gerust middels ons contactformulier

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier