Wil je gaan beleggen dan wel investeren in Bitcoin dan heb je uiteraard een betrouwbare  plek nodig om jouw Bitcoins aan te schaffen. De meest veilig plek voor het kopen van Bitcoin is een cryptocurrency Broker. In onderstaand overzicht bekijken vind je de top 10 cryptocurrency brokers van 2022. Van Bitvavo, Bitcoinmeester, tot Knaken. Allemaal met hun specifieke eigenschappen en voor- en nadelen. 

Broker
Reviews

Lees hier de top 10 Cryptocurrency Broker Reviews.

5/5
5/5
5/5
4.1/5
3.5/5
4.3/5
5/5
4.2/5

Etoro
REVIEW

5/5
5/5

Knaken
REVIEW

5/5

Mocht je nu geïnteresseerd zijn geraakt in bijvoorbeeld Bitvavo en wat extra hulp kunnen gebruiken bij het aanmelden en kopen van je eerste Bitcoin? Klik dan direct door naar onze handleidingen pagina, waar wij je stap voor stap meenemen hoe je aan te melden en uiteindelijk Bitcoin te kopen. Direct gratis registreren kan natuurlijk ook door op de onderstaande ‘Aanmelden’ knop te drukken!

Broker
Reviews

Lees hier de top 10 Cryptocurrency Broker review

5/5
5/5
4.2/5
5/5
4.1/5
3.5/5
4.3/5
5/5

BROKER
REVIEW

5/5
5/5

Mocht je nu geïnteresseerd zijn geraakt in bijvoorbeeld Bitvavo en wat extra hulp kunnen gebruiken bij het aanmelden en kopen van je eerste Bitcoin? Klik dan direct door naar onze handleidingen pagina, waar we je stap voor stap meenemen hoe je aan te melden en uiteindelijk Bitcoin te kopen. Ook zouden wij het leuk vinden als je een review zou willen achterlaten van je favoriete Cryptocurrency Broker. Dat helpt dan weer andere bezoeker in hun zoektocht. Heb je na het lezen van de reviews en/of artikelen nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door een bericht achter te laten via ons contactformulier. 

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Knaken – Nederlandse Crypto Broker: Op de website van Knaken valt te lezen dat je er Veilig & Simpel Digitale valuta kunt kopen tegen scherpe prijzen en kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Bankoverschrijving

BLOX – Nederlandse Crypto Broker: De missie van BLOX: Het toegankelijker maken van digitale valuta bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 60 seconden een account en je eerste valuta gekocht!

Coinmerce – Nederlandse Crypto Broker: Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht.

LiteBit – Nederlandse Crypto Broker: Litebit was een van de eerste cryptocurrency brokers waar je snel en gemakkelijk met iDEAl kon betalen. Ook hadden ze als een van de eerste een uitgebreide portfolio van digitale valuta.

BTC Direct – Nederlandse Crypto Broker: BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform waar je eenvoudig digitale valuta koopt met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer.