Wirecard mag activiteiten hervatten, Cryptokaarten weer beschikbaar

Advertentie Bitcoin Kopen

Vorige week lazen we nog dat de cryptokaarten van Crypto.com buiten werking werden gesteld, vandaag meldt het bedrijf dat ze toch weer bruikbaar zijn. Maandag kwam namelijk het verlossende wordt van de Britse toezichthouder dat Crypto.com weer toestemming heeft kreeg om de activiteiten weer te hervatten en dus de kaarten weer te mogen gebruiken. 

De hele discussie ontstond omdat er geld zoek zou zijn bij Wirecard. Het zou naar zeggen om 2 miljard dollar gaan die door de accountant niet meer terug te vinden bleek na het controleren van de rekeningen en tegoeden. 

Het vreemde aan de hele zaak is dat in plaats van Wirecard, nu het accountantskantoor EY wordt beschuldigd van nalatigheid, hetgeen heeft gemaakt Wirecard nu ook een rechtszaak tegen dit bedrijf EY heeft aangespannen. Het zou al een tijd lang de boekhouding vervalsen en een verkeerd beeld schetsen rondom de waarde van de onderneming. 

Gelukkig zijn naar zeggen de klanten niet de dupe geworden en heeft Crypto.com netjes alles kaarttegoeden terugbetaald aan haar gebruikers. Of deze klanten nu weer staan te springen om hun tegoeden op te waarderen moet de toekomst uitwijzen. Er kan in ieder geval weer mee betaalt worden en dat is de eerste stap. 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper