Na Tesla stock tokens, vanaf vandaag ook Coinbase stock tokens te koop op crypto exchange Binance

Waar crypto exchange Binance eerder al stock tokens van Tesla aanbood, is het vanaf vandaag mogelijk om ook stock tokens van de concurrerende exchange Coinbase te kopen op Binance.

Stock tokens zijn een getokeniseerde versie van een traditioneel aandeel op de blockchain. Het precieze tijdstip dat deze stock tokens van Coinbase zullen worden aangeboden op Binance is nog onbekend, maar het zal vrij snel na de beursgang van Coinbase op de NASDAQ zijn.

Binance heeft al eerder aangegeven meer stock tokens aan te willen bieden, mits daar vraag naar is. Het Tesla stock token had binnen drie dagen een volume van $6,7 miljoen dollar. Het lijkt er dus op dat de vraag naar stock tokens op Binance er zeker is.

Stock tokens op Binance worden aangeboden tegen Binance USD (BUSD). Dit is een stablecoin die gelinkt is aan de Amerikaanse dollar. Deze stablecoin is ook te koop op Binance. voor inwoners van de Verenigde Staten, China, Turkije en enkele andere landen is het helaas niet mogelijk om stock tokens te kopen op Binance.

Een ander belangrijk punt omtrent de verkoop van stock tokens door Binance zijn de handelsuren. Traditioneel staan crypto-exchanges erom bekend om 24 uur per dag, 7 dagen per week open voor handel te zijn. Stock tokens zijn hier een uitzondering op. Deze tokens zullen de handelsuren van de onderliggende asset volgen. De getokeniseerde versie van Coinbase op Binance zal dus dezelfde handelsuren hebben als het aandeel $COIN van Coinbase op de NASDAQ.

Mocht de handel in stock tokens van Coinbase populair zijn op Binance, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat er meer stock tokens van traditionele aandelen op Binance verschijnen.

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper