Waarom je nog snel een account moet aanmaken bij BTC Direct!

Woensdag 15-07-2020 Waarom je vandaag nog een account moet aanmaken bij BTC Direct? Koop voor 8 augustus crypto bij BTC Direct en je maakt kans op een Trezor Model T t.w.v. 180 euro. En een account aanmaken is zo geregeld. 

Vorige week lazen wel al over de nieuwe samenwerking tussen BTC Direct en Trezor. Hierdoor is het mogelijk om direct vanaf je hardware wallet Cryptocurrencies aan te schaffen. En hiervoor heb je maar twee zaken nodig. 1. Een account bij BTC Direct en 2. Een Trezor hardware wallet. 

Een account aanmaken bij BTC Direct

Om een account aan te maken bij BTC Direct ga je naar de registratiepagina: Klik Hier! 

Het is belangrijk om al je persoonsgegevens bij de hand te houden, want deze dien je natuurlijk in te voeren. Ook het uploaden van een identiteitsbewijs is verplicht. Na het afronden van het registratieproces en het verifiëren van al je gegevens, kun je overgaan tot het aanschaffen van je favoriete Cryptocurrency. Wil je de uitgebreide handleiding lezen: Klik Hier! 

Snel en eenvoudig crypto kopen

Snel en eenvoudig crypto kopen:

1: Vul het orderformulier in. Controleer of het bedrag en het ontvangstadres kloppen. Het ontvangstadres vind je in je wallet. Heb je hulp nodig bij het invullen? Neem dan contact op met BTC Direct. 

2 Kies voor afrekenen. Ga akkoord met de voorwaarden en kies voor bitcoins kopen. Betaal je met iDeal? Dan opent het betaalformulier van je bank.

3. Controleer je transactie. Dit is je laatste kans om je ontvangstadres te controleren. Klopt het niet? Neem dan contact met ons op.

4. Ontvang je bitcoins. Wij streven ernaar om je coins binnen twee minuten na ontvangst van betaling te verzenden. Is dit je eerste bestelling vanaf deze bankrekening? Dan controleren wij handmatig je naam en je bankrekening. Plaats je deze order buiten onze openingstijden? Dan controleren we deze gegevens de eerstvolgende dag.

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5
5/5
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper