Tezos vanaf vandaag te koop bij BLOX

Tezos vanaf vandaag ook te koop bij Blox

Dinsdag 22-07-2020. Tezos vanaf vandaag ook te koop bij Blox. Tezos is een van de best presterende altcoins van dit moment, want deze altcoin steeg dit jaar met maar liefst 198% en is vandaag dus ook te verkrijgen in de alles-in-een cryptocurrency app BLOX. 

Tezos is een open-source platform voor smart contracts. Zeg maar een soort van Ethereum en/of EOS. Ook wordt Tezos wel eens gekscherend de democratische blockchain genoemd. Dit omdat iedere Tezos bezitter zijn stem kan laten horen daar ze voor of tegen een update zijn. Ook krijgt iedere bezitter een beloning voor het bezitten van deze munt. Helaas is dit staken niet mogelijk in de app van Blox, daarvoor zul je naar andere platformen moeten uitwijken. 

Kijken we op de Coinmarketcap zien we dat deze munt een aanzienlijke stijging heeft doorgemaakt t.o.v. vorig jaar. Daar Tezos op 20-07-2019 nog op de $1.01 USD stond, staat deze vandaag de dag op $3.01 USD. Een stijging van maar liefst 198%. Ook de totale markercap ging van 665.465.646 naar 2.220.552.924 USD. 

Wat is BLOX

Blox is de alles-in-een crypto app voor op je smartphone. Oftewel snel cryptocurrency aankopen met enkele klikken op je telefoon. Hoewel ze pas net gestart zijn en het aantal cryptocurrencies nog erg beperkt, zien we wel dat het aantal toegevoegde altcoins erg snel stijgt. Wil je nu meer weten over deze app lees dan ook onze BLOX Review

Maar direct XTZ of andere cryptocurrencies kopen op BLOX kan natuurlijk ook. Lees hiervoor onze BLOX handleiding, of ga direct naar de site om de app te downloaden. Daar je onze Kortingscode gebruikt krijg je ook nog eens 5 euro starttegoed. Kortingscode: “BITCOINHELPER”

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

5/5
5/5
5/5
5/5

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper