TAGZ Exchange gaat sluiten | Exit Scam

Advertentie Bitcoin Kopen

TAGZ Exchange gaat sluit, zo lezen we vandaag op de website van deze Cryptocurrency Exchange! Niet dat we daar heel erg van opkijken, want het was al een hele tijd onrustig rondom TAGZ. Zo waren er problemen met de Withdrawal functie, het uploaden van persoonsgegevens en het volume bleek ook gemanipuleerd.

Maar ondanks al deze problemen, waren er nog steeds mensen die hun geld stortte op TAGZ. Het zou gaan om opstartproblemen, kleine kinderziekten, aldus dus CEO. Maar ja kinderziekten of niet, geen withdrawal mogelijkheden betekent toch echt dat je je geld er niet af kan halen. Maar dat wist Bryan M Seiler toch mooi te verbloemen tijdens een van zijn weinige interviews. Zo verteld hij in de show van CryptoPotato dat TAGZ onderweg is om in de top 3 Cryptocurrency Exchanges van de wereld mee te draaien. Te mooi om waar te zijn?  

TAGZ Exchange

Een spreekwoord wat vandaag de dag dan maar weer eens zijn waarde bewijst. “Met grote spijt kondigen we vandaag aan dat de TAGZ-Exchange op 30 juli 2020 haar deuren gaat sluiten. Zo valt te lezen op de website van TAGZ en de mail die ze aan al haar klanten heeft verstuurd. 

BELANGRIJK!

Geforceerde sluiting per 30 juli

Beste gemeenschap,

Met grote spijt kondigen we vandaag aan dat de TAGZ-Exchange op 30 juli 2020 gaat sluiten.

Vanwege de Covid-19-pandemie en externe factoren die buiten onze controle liggen, hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om het platform buiten gebruik te stellen. Alle gebruikers hebben 30 dagen te tijd om op te zeggen (lees hun gelden van de Exchange te halen).

We hebben geprobeerd het huidige bedrijfsmodel te herzien, maar helaas is er geen situatie waarin de uitwisseling winstgevend kan blijven. Houd er rekening mee dat de beslissing om de activiteiten stop te zetten niet lichtvaardig kwam, aangezien we de afgelopen 12 maanden op veel manieren hebben geprobeerd om het hoofd boven water te houden, maar helaas komen er aan alle goede dingen een einde.

Wat gebeurt er nu?

Per 1 augustus 2020 sluit het TAGZ Exchange Platform en wordt alle functionaliteit beëindigd. Tagz Group Pty Ltd zal samen met alle activa in eigendom de administratie in handen nemen om alle uitstaande schuldverplichtingen te betalen.

Wat gebeurt er met uw geld op uw wisselrekening?

U moet alle activa onmiddellijk van uw account opnemen en heeft de volgende 30 dagen tot 30 juli 2020 om dit te doen. Alle activa die na deze tijd niet worden opgenomen en nog steeds op de beurs worden gehouden, worden verbeurd en worden toegevoegd aan de geliquideerde activa van het bedrijf.

Bedankt voor uw steun.

Vriendelijke groet,

Bryan M. Seiler
Oprichter en CEO
TAGZ GROEP PTY. LTD

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Nu zou je zeggen keurige aankondiging en communicatie. Zeker gezien ook het feit iedereen het op dit moment zwaar heeft tijdens de Covid-crisis.

Alleen ligt dat in het geval van TAGZ toch echt iets anders. Met groot geweld kwam TAGZ de markt op, de enige Cryptocurrency Exchange waar je geen fees hoefde te betalen en je zou je geld gratis eraf kunnen halen. Het gevolg een hoop traders stapte in. Instappen was ook zo geregeld, alleen weer uitstappen bleek onmogelijk. Hetgeen op de dag van vandaag nog steeds onmogelijk is, zo is ons verteld door een traders die nog steeds zijn tegoeden van deze Exchange probeert te halen. 

Ook vertelde hij ons dat hij al een jaar bezig is met het schrijven van mails, het berichten van de klantenservice, maar helaas tot op de dag van vandaag zonder succes. Maar hij schijnt niet de enige te zijn. Want zo lezen we op Twitter dat er velen hebben geklaagd over TAGZ en mocht je dit gedaan hebben in de Telegram-groep van TAGZ werd je ook daar direct verbannen. 

“Als er geen Covid was geweest, hadden ze wel een andere reden verzonnen om er met al mijn geld vandoor te gaan”, aldus een van de gedupeerde. 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze nieuwsoverzicht

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten

Bitcoin geldautomaat doelwit van ramkraak

Zeven verdachten zijn gearresteerd na een gepoogde ramkraak van een Bitcoin geldautomaat in Texas. De verdachten gebruikten een gestolen pick-up truck en richtten naar schatting

DWF Labs investeert miljoenen in Outer Ring MMO

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd

Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper