‘s Werelds grootste live Trading evenement | Join Cointelegraph Crypto Traders Live on July 30

Advertentie Bitcoin Kopen

Vrijdag 24-07-2020. Vandaag verscheen het bericht op Cointelegraph dat ze een groots Cryptocurrency evenement gaan organiseren. Hoe en wat precies blijft nog een beetje een verassing! Aanmelden kan al wel! 

Cointelegraph live crypto event

‘s Werelds grootste Crypto Traders live Event georganiseerd door Cointelegraph. Dit evenement zal volledig in het teken staan van Cryptocurrency. Ook zullen er meer dan 30 populaire gastsprekers en professionale traders aanschuiven, zo lezen we op de website van Cointelegraph

Op Twitter zien we dat Cointelegraph al een aantal namen heeft prijsgegeven. Zo zal Michael Novogratz aansluiten. Een voormalig partner van de grote bank Goldman Sachs en nu vooral bekend uit de Bitcoin community. Raoul Pal, een bekende financieel macro-analist en voormalig hedgefondsbeheerder. Hij werkte o.a. bij Goldman Sachs en beheerde onder meer de GLG Global Macro Fund voor GLG Partners. 

John A. Bollinger is er ook bij, een Amerikaanse auteur en financieel analist op het gebied van technische analyse en de ontwikkelaar van Bollinger Bands. Zijn boek Bollinger over Bollinger Bands is vertaald in elf talen. En ook Tone Vays, Jonna Jarian en Scott Melker sluiten aan. 

Benieuwd zet dan alvast de herinnering aan via Youtube! 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper