PayPal wordt nieuwe Cryptocurrency Broker

Vandaag toch wel een erg opmerkelijk bericht, want het gerucht gaat dat PayPal van plan is om cryptocurrencies te gaan aanbieden aan haar klanten. Natuurlijk erg positief als we kijken naar het adoptie vraagstukstuk van Bitcoin en de gehele cryptocurrencymarkt. Want je kunt je voorstellen als al die 325 miljoen gebruikers van PayPal ineens besluiten om ook Bitcoin te gaan kopen. 

Zoals ook in onze cryptocurrency handleiding te lezen kun je bij sommige Brokers al met PayPal Bitcoin kopen, maar binnenkort dus allicht via PayPal zelf. De partij die in een adem genoemd wordt om met PayPal te gaan samenwerken is Bitstamp. 

Het is nog erg onduidelijk hoe dit er allemaal precies uit gaat zien en/of er allicht met meerdere partijen samengewerkt gaat worden, dan wel of je straks je aangekochte cryptocurrencies van het platform kunt afhalen? Helaas willen ze bij Bitstamp ook nog niet ingaan om deze geruchten. Maar uiteraard zullen wij dit op de voet blijven volgen.

Op Twitter was er in ieder geval vandaag al genoeg aandacht voor dit nieuwsbericht. Zo Twitterde Ivan on Tech, een zeer bekende Crypto Youtuber, dat dit groot nieuws zou zijn. Zie ook onderstaande Tweet. 

Top 4 Cryptocurrency Brokers

Paypal en Bitcoin

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper