Nederlandse cryptocurrency Broker Bitvavo neemt Bitqist over

Advertentie Bitcoin Kopen

Naar aanleiding van de nieuwe cryptocurrency wet die onlangs is ingegaan zijn er al een aantal bedrijven die hebben besloten te stoppen, dan wel in de verkoop zijn gegaan. Zo heeft de Cryptocurrency Broker Bitqist besloten te stoppen met hun eigen werkzaamheden en worden ze overgenomen door Bitvavo. Zoals ze zelf zeggen: “Omdat de nieuwe wet gepaard gaat met strengere eisen vanuit de Nederlandse bank en dit veel geld kost, hebben we besloten te stoppen”. 

Uiteraard blijven dezelfde voorwaarden van kracht zoals gebruikers deze gewend zijn bij Bitqist daar ze overgaan naar Bitvavo. Wel is er een gebruikerstop ingesteld en kunnen nieuwe klanten zich niet meer aanmelden bij Bitqist. 

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Om bovenstaande reden hebben wij de review en overige informatie van onze website gehaald en kun je dus nu terecht bij Bitvavo. Het voordeel hiervan is dat je bij Bitvavo voor de eerste 1.000 euro geen handelskosten hoeft te betalen! Wil je nu ook een Bitvavo account, registreer je dan hier direct, of bekijk onze review!

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper