Grote Japanse firma onthult plannen voor een digitale effectenbeurs

Tokai Tokyo Financial Holdings, een grote traditionele Japanse financile instelling, werkt aan de lancering van een digitale security Exchange in Japan. Tokai Tokyo Financial Holdings, een van de grote traditionele Japanse financiële instellingen, heeft een plan onthuld om een security token exchange te ontwikkelen.

Tokai Tokyo investeerde al eens eerder in een dergelijk Cryptocurrency platform. Destijds was Huobi de gelukkige. Dit ging in december 2019 toen om een bedrag van 500 miljoen yen (ongeveer $ 4,7 miljoen). Het plan was om Initial Exchange Offering (IEO) te starten om bedrijven te helpen geld in te zamelen. Het bedrijf overwoog ook om enkele gemeenschapsvaluta’s te verhandelen bij Huobi’s IEO.

Top 4 Cryptocurrency Brokers

Nu is de hoop dat Tokai Tokyo kan gaan samenwerken op dit vlak met iSTOX, een digital security exchange in Singapore waarin Tokai Tokyo al eerder in heeft geïnvesteerd. Dit zodat uiteindelijk deze twee beurzen gekoppeld kunnen worden en er dus op beide platformen digitale valuta gekocht en verkocht kunnen worden.

Eerder deze week lazen we ook al dat Japanse Idols het gezicht waren geworden van Bitflyer, oftewel ziet het er naar uit dat Japan niet stilstaat op dit gebied. Dit artikel nog eens teruglezen? Klik dan hier voor het volledige artikel. 

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5
Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier