Cryptocurrency app Blox nieuws

Advertentie Bitcoin Kopen

Nederlandse crypto-app BLOX timmert hard aan de weg

Top 4 Cryptocurrency Brokers

De Nederlandse cryptocurrency app BLOX bestaat één jaar. Duizenden gebruikers maken dagelijks gebruik van BLOX om de koersen in de gaten te houden, en om cryptocurrency te kopen en verkopen. De app blijft groeien, zo worden er vier nieuwe coins toegevoegd in vier weken tijd en lanceerde de app een ‘invite a friend’-programma. Direct bitcoin kopen op Blox.

Meer coins

BLOX staat altijd in contact met zijn gebruikers (en gebruikers willen meer coins). Daarom zijn er in de afgelopen weken nieuwe coins toegevoegd aan BLOX. Gebruikers kunnen nu in de app ook BAT, Dash en Chainlink (LINK) kopen. Deze drie coins zijn een mooie aanvulling op de tien coins die al beschikbaar waren. De eerste resultaten liegen er niet om. Zo is de Chainlink (LINK) koers met 18% gestegen en BAT met 15% sinds de munten zijn toegevoegd aan de app.

Samen geld verdienen

Wat is er leuker dan geld verdienen? Samen geld verdienen! Daarom biedt BLOX vrienden-codes. CEO Mike Hutting: ‘Elke gebruiker heeft een persoonlijke code die met iedereen gedeeld mag worden. Twijfelen vrienden nog over bitcoin? Of wil je moeder maar geen ether kopen? Geef dan je eigen code en ze krijgen 5 euro om mee te starten. Bovendien verdien jij op hun transactiekosten.’

Wat staat er nog meer op de planning?

BLOX richtte zich bij de lancering op veiligheid, snelheid en gemak. Nu wordt het tijd om de app door te ontwikkelen. Daarom worden nieuwe cryptocurrency’s en betaalmethoden toegevoegd. Ook wordt er hard gewerkt aan inloggen met Face ID en vingerafdruk en het kunnen instellen van koersnotificaties.

Wat is BLOX eigenlijk?

Veel Nederlanders vinden bitcoin moeilijk. Het is lastig om bitcoins te kopen en zelf veilig te bewaren. Ook kunnen termen als blockchain of cryptocurrency mensen afschrikken.

‘BLOX lost al deze ongemakkelijkheden op in een simpele app. Alle bekende cryptocurrency’s koop en verkoop je razendsnel via de app voor iOS en Android. Denk aan bitcoin, ether, XRP, EOS en meer. Gebruikers hoeven ook niet meteen te investeren in één hele bitcoin. Zo kun je al vanaf 1 euro cryptocurrency kopen’, aldus Hutting. Wil jij nu ook direct bitcoin kopen, registreer je met onze kortingscode en ontvang 5 euro gratis? 

5/5
5/5
5/5
5/5
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper