Chinese Bitcoin Miner lanceert eigen Cryptocurrency Exchange

Advertentie Bitcoin Kopen

Een van de belangrijkste fabrikanten van Bitcoin Mining apparatuur hoopt dat het lanceren van een eigen Cryptocurrency beurs de totale inkomsten in 2022 kan gaan verdubbelen.

In een interview met Bloomberg BNN bevestigde CFO Chen Lei dat de in Hangzhou gevestigde Ebang van plan was om een eigen cryptocurrency Exchange te lanceren. Er is verder weinig bekend over het verdere plan van dit bedrijf, behalve dat Ebang haar winsten op een andere manier wil gaan veiligstellen.

Ze gaat proberen met de opbrengsten uit de transactiekosten een constante bron van inkomsten te genereren. Dit naar aanleiding van de zeer tegenvallende resultaten in 2019. De omzet van Ebang bedroeg in 2019 $109 miljoen, wat ongeveer een derde was van wat er in 2018 werd omgezet.

Het bedrijf heeft het sowieso erg lastig zijn hoofd bovenwater te houden en daar komt nu de Covid-19 klap ook nog eens overheen. Als we naar de netto resultaten kijken van het jaar 2018 en 2019 zien we dat er in beide jaren verlies is geleden. De lancering van deze nieuwe Exchange moet het bedrijf er financieel weer bovenop zien te helpen. 

De aandelenkoers van Ebang daalde op 26 juni met zo’n 4% tot minder dan $ 4 na het openbare financieringsverzoek van $100 miljoen. Deze financiering zou bestemd zijn voor de ontwikkeling van nieuwe mijnbouwapparatuur en voor de financiering van uitbreidingen naar het buitenland.

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten

Bitcoin geldautomaat doelwit van ramkraak

Zeven verdachten zijn gearresteerd na een gepoogde ramkraak van een Bitcoin geldautomaat in Texas. De verdachten gebruikten een gestolen pick-up truck en richtten naar schatting

DWF Labs investeert miljoenen in Outer Ring MMO

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd

Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper