Chainlink stijgt zaterdag 40%+ | Oververhitting dreigt voor LINK

Of het nu door het warme weer is gekomen, of gewoon door de enorme interesse Chainlink op dit krijgt, maar een nieuwe ATH en een flinke stijging is weer een feit! Vandaag wist LINK namelijk met zo’n 40% te stijgen! Zal het volgende week weer wat afkoelen?

Op de 1-day chart is deze stijging goed te zien. Op de top zo rond de $14.00 was dit een stijging van maar liefst 40%. Op moment van schrijven is daar nog zo’n 25% van over en bevinden we ons rond de $12.75. Maar wat heeft deze altcoin er zin in. ATH na ATH wordt gebroken alsof het niets is. 

Het leek er gister even op dat de markt wat rust zou krijgen en er een cooling down periode zou aanbreken. Maar niets bleek minder waar. 

Zoomen we even uit en kijken we naar de Weekly chart zie we dat Link deze week op een plus staat van dik 50% en we hebben nog een dag!

Chainlink 1 day

Op de 4-uur Charts is te zien dat een tijdelijk top is gecreëerd rond de $13.8799 en dat we op dit moment een stukje naar beneden aan het zaken zijn. Vraag is natuurlijk wat nu te doen, winst te nemen, of nog even te wachten? 

Natuurlijk is het altijd goed om winst te nemen, zeker na een dergelijke stijging. Ook lazen we van de week al dat verschillende analisten waarschuwden voor een op handen zijnde drop voor Chainlink. Want zoals het crypto gezegde luid: “Wat hard omhoog gaat, gaat ook vaak weer hard naar beneden”. 

Voor de korte termijn zou je van de Fib-levels kunnen uitgaan en kijken of de support zones worden gerespecteerd. Maar feit is dat deze munt niet te stoppen lijkt! 

Wil je meer weten over Chainlink en misschien wel deze munt aanschaffen, lees dan ook het artikel over de eerste nieuwe ATH voor Chainlink. In dit artikel leggen we ook uit hoe ene aar Chainlink te kopen. 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Chainlink kopen? Veilig en snel LINK kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper