Chainlink – LINK Kopen | Chainlink bereikt wederom nieuwe ATH

CHAINLINK

Wat is LINK en waar deze Altcoin het beste te kopen? 

Koopbitcoinhulp logo

Chainlink stijgt dit jaar met maar liefst 160%

Chainlink, oftewel de Altcoin LINK is het afgelopen jaar met maar liefst 160% gestegen. Zo is te zien op de coinmarektcap. Daar deze altcoin op 16 juli 2019 nog voor $1.68 USD werd verkocht, gaat deze vandaag de dag op 16 juli 2020 de deur uit voor $8.67 USD. Hetgeen maar liefst een stijging is van 160%. Ook het 24h vol is gestegen van $120.431.222 USD naar $1.197.695.746 USD. Zie ook onderstaande Chart. Chainlink staat op dit moment op plek nummer 8 op de Coinmarkecap. 

Chainlink Kopen

Chainlink gaat een stap verder dan Ethereum

Chainlink gaat over smart contracts, de slimme overeenkomsten. Zeg maar een soort van Ethereum, want Ethereum implementeerde als eerste smart contracts op de blockchain en zorgde ervoor dat het platform toegankelijk werd voor derden. Het nadeel van de smart contract van Ethereum is alleen dat deze contracten alleen op de eigen blockchain beheert kunnen worden. Chainlink gaat een stap verder, want ze maakt gebruik van Oracles om data uit bronnen te halen die zich buiten de blockchain bevinden. Oftewel is Chainlink in staat om informatie die zich nog niet in de blockchain bevind uiteindelijk op de blockchain te krijgen waardoor ze gebruikt kan worden in smart contracts. Zie ook onderstaande video

Chainlink | LINK Kopen

Uiteraard kun je LINK ook kopen bij een veeltal Cryptocurrency Exchanges en Brokers. Maar zoals je van ons gewend bent adviseren wij iedereen om bij een Nederlandse Cryptocurrency Broker je digitale-valuta aan te schaffen. Oftewel naar onze mening veilige en betrouwbare platformen om je Cryptocurrencies op aan te schaffen! 

Op dit moment kun je LINK kopen bij de volgende Nederlandse Cryptocurrency Brokers: 

Als we kijken naar de handelskosten zien we dat Bitvavo de goedkoopste is met 0.25 cent, gevolgd door Coinmerce met 0.30 cent, Litebit met 0.42 cent en van Bitcoinmeester is het niet helemaal duidelijk wat we nu precies moeten betalen. Wel zien we dat we daar 13.14 LINK krijgen wat verre weg het minste is, gevolgd door Litebit met 13.34, Coinmerce 13.39 LINK en ook hier zien we dat Bitvavo het beste scoort, 13.6 LINK voor 100 euro. 

Kortom het beste en het meest veilige koop je LINK bij Bitvavo. Wanneer je je nu registreert hoe je ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen handelskosten te betalen. Oftewel kost deze aanschaf nog minder! 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Broker
REVIEW

5/5

Broker
REVIEW

5/5

Broker
REVIEW

5/5

Broker
REVIEW

5/5
Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper