Bitvavo vs Bitcoinmeester | Waar veilig Bitcoin kopen

Vrijdag 31 juli Door koopbitcoinhulp. Nu er steeds vaker over een ophanden zijnde Bull Run voor Bitcoin wordt gesproken reist ook de vraag: “Waar kan ik Veilig en Betrouwbaar mijn Bitcoin kopen”. In dit artikelen geven wij natuurlijk antwoord op deze vraag en vergelijken wij twee Nederlandse Cryptocurrency Brokers!

De twee Nederlandse Cryptocurrency Broker die wij vandaag vergelijken zijn Bitvavo en Bitcoinmeester. Wat ons betreft ook gelijk de twee meest populaire en beste Cryptocurrency brokers van Nederland. 

Als we in een zin zouden moeten omschrijven waar Bitvavo voor staat, is dat om de lage fees! Bitvavo wordt ook niet voor niets bijna iedere dag uitgeroepen tot goedkoopste Broker van Nederland. Kijken we naar Bitcoinmeester, staat deze Broker bekend om zijn enorme aanbod qua Crypto-valuta. En daar komen iedere week nog nieuwe munten bij. De teller staat vandaag de dag op een plus van 200!

De overeenkomsten:

  • Nederlands bedrijf;
  • Zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik;
  • Betalen met iDEAL en bankcontact;
  • Ingebouwde Wallet voor opslaan munten;
  • Snel en gemakkelijk verkopen;

De verschillen:

  • Trading fees Bitvavo 0.25% – Trading fees Bitcoinmeester 2%;
  • Uitgebreide Exchange functie Bitvavo – Geen aparte Exchange Bitcoinmeester;
  • Geen stop-loss functie Bitvavo – Stop loss functie Bitcoinmeester;
  • Aanbod van 50 Cryptocurrencies Bitvavo – aanbod van 200+ Cryptocurrencies Bitcoinmeester; 
  • Geen telefonische klantenservice Bitvavo – Klantenservice telefonisch bereikbaar Bitcoinmeester; 

Ondanks de velen overeenkomsten, zijn er nog wel degelijk een aantal grote verschillen te benoemen tussen deze twee Brokers. Vraag is natuurlijk welke Broker nu te kiezen? Dit is wat ons betreft een zeer moeilijk te beantwoorden vraag! 

Beide exchanges hebben zo hun voordelen, maar zeker ook hun nadelen. De uitgebreide Exchange functie van Bitvavo is zeker voor een trader een toevoeging. Maar het dan weer niet kunnen plaatsen van een stop-loss echt een minpunt. Bij Bitcoinmeester heb je dan wel geen Exchange functie, maar een stop-loss kunnen plaatsen is echt wel een toevoeging. Ook het kunnen aankopen van verschillende Crypto-valuta is erg fijn op Bitcoinmeester, maar heft dit dan het prijsverschil op met Bitvavo? 

Als we bijvoorbeeld 100 euro aan Bitcoin willen kopen bij Bitcoinmeeser, krijgen wij daar 0.01048685 BTC voor. Dat is omgerekend tegen de huidige koers van 9.447.25 = 99.07 euro. Bij Bitvavo krijgen we 0.01060534 BTC. Dat is omgerekend 100.19 en daar moet dan nog 0.25 cent vanaf. Dit brengt het totaal aan BTC dan op 99.94 euro. Oftewel Bitvavo is wel degelijk goedkoper, maar gaat dat dan het verschil zijn? Mocht je nu van plan zijn om meerdere aan- en/of verkopen te doen, telt dit natuurlijk wel op en loont het de moeite om een account aan te maken bij Bitvavo! 

Samenvattend het is om het even en naar ons een persoonlijke voorkeur waar jij je Bitcoin zou moeten aanschaffen. Beide Exchanges hebben zowel positieve als negatieve punten die wat ons betreft elkaar opheffen. Kortom een gedeelde eerste plaatst voor Bitvavo en Bitcoinmeester.

En zeg nou zelf wat is er op tegen om gewoon op twee exchanges een account aan te maken. Wil je hier nu alles over weten, hoe een account aan te maken, lees dan zeker ons stappenplan hoe je aan te melden bij Bitvavo en/of Bitcoinmeester

Direct naar de Broker kan natuurlijk ook, gebruik dan de twee buttons hieronder! 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper