BitMex nu ook voor zakelijke klanten aantrekkelijk

Advertentie Bitcoin Kopen

Naast dat particuliere beleggers veelal te vinden zijn op deze Exchange, opent BitMex nu ook zijn deuren voor de zakelijke klant. Door verbeteringen door te voeren qua beveiliging, Klantenservice en nu ook een zogezegd boekhoudkundige dienst willen ze ook de zakelijke belegger aanspreken, zo maakt Bitmex afgelopen week bekend. 

Ook zal het in de toekomst mogelijk zijn om met meerdere gebruikers tegelijk op een account in te loggen. Zo verklaarde de CEO van BitMex de heer Haye ook, dat hij steeds vaker ziet dat de institutionele investeerders ook de weg naar Bitcoin weten te vinden. Zeker nu ook de wereldeconomie onder druk staat, is het een uitgelezen kans om overige opties te bekijken, dan wel uit te proberen. 

Greyscale koopt alle Bitcoin ops

We zien al enige tijd dat bijvoorbeeld een Greyscale flink aan de weg timmert en zo veel mogelijk Bitcoin opkoopt als mogelijk. In het eerste kwartaal van 2020 is de schatting dat er zo’n 35% van het nieuwe aanbod aan Bitcoins is opgekocht door Greyscale. Als je dat zou uitrekenen kom je op een investering van zo’n 30 miljoen Dollar aan Bitcoin in de portfolio van het bedrijf. Gezien deze ontwikkelingen in de markt kunnen wij niets anders dan concluderen dat dit zeer zeker Bullish is voor Bitcoin!

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten

Bitcoin geldautomaat doelwit van ramkraak

Zeven verdachten zijn gearresteerd na een gepoogde ramkraak van een Bitcoin geldautomaat in Texas. De verdachten gebruikten een gestolen pick-up truck en richtten naar schatting

DWF Labs investeert miljoenen in Outer Ring MMO

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd

Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper