Bitcoin plus 10% | Hoogste punt sinds september 2019

Advertentie Bitcoin Kopen

Maandag 27-07-2020. Het zou een saaie zomer worden voor Bitcoin. Maar de meest populaire Cryptocurrency BTC wist vandaag met 10 procent te stijgen en bereikte het hoogste punt sinds september 2019. Is dit het moment waar we met z’n allen op hebben gewacht, of dit is een korte opleving? 

Stijging Bitcoin

Op de Coinmarketcap is de stijging van Bitcoin goed te zien! We belande heel even op de $10.970 USD, een punt die wij eerder zagen in september 2019. Oftewel een hele tijd geleden daar wij deze mooie cijfers voor BTC hebben gezien. Op de Coinbase Chart moeten we terug naar 02 sep 2019 voor het punt van vandaag. In februari 2020 hebben we al heel even geprobeerd om de lower high van oktober 2019 te bereiken, maar helaas zonder succes. Dit tot vandaag! Want we wisten niet alleen februari 2020, maar ook oktober 2019 uit te schakelen, zie ook afbeelding hieronder.

De vraag is natuurlijk of we deze lijn kunnen vasthouden en of er door deze mooie stijging van zo’n 10% vandaag weer meerdere Bitcoin enthousiasten zullen instappen. De magische grens van $10.000 USD staat vaak garant voor nieuwe inkopers, dan wel een stijging naar de zoekterm Bitcoin. 

Op dit moment bevinden wij ons op een stevige support, met een oververhitte RSI op de daily charts. Een afkoelingsperiode zou dan ook zeker gezond zijn. Daar kunnen we natuurlijk verschillende strategieën op los laten. Terugzakken naar de grens van $10.000 USD, de toppen van de afgelopen range, of de golden pocket van deze stijging zou natuurlijk kunnen (9750-9676). 

Wij blijven dit natuurlijk volgen, daar dit zomaar het begin van iets heel moois zou kunnen zijn! Er wordt natuurlijk de afgelopen weken al veelvuldig over een aanstaande Bull-run gespeculeerd…..

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen en je eerste 5 euro gratis van ons krijgen? Koop dan bij Blox en gebruik onze kortingscode: BITCOINHELPER. Meer weten over BLOX, lees dan ook onze BLOX review! meer uitleg over hoe Bitcoin te kopen op BLOX, klik dan hier! 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper