Binance heeft de grootste upgrade ooit voltooid en zegt dat het 10x sneller is

Advertentie Bitcoin Kopen

Binance, een van s’werelds grootste Cryptocurrency Exchanges, heeft zijn grootste platformupgrade in twee jaar voltooid. Oftewel zijn ze nu helemaal klaar voor een mogelijke nieuwe Bull run. Of die dit jaar nog gaat starten, is natuurlijk de vraag, maar Binance is er in ieder geval klaar voor! Het wakkert het vuurtje in ieder geval lekker aan! 

Op 28 juni kondigde de CEO Changpeng Zhao namelijk aan dat de grootste upgrade aller tijdens was voltooid. Hierdoor is het uitwisselen van cryptocurrencies over de gehele wereld nog sneller en veiliger geworden. Het team van Binance  zou alle codes hebben herschreven en de matching-engine overgeschakeld hebben naar nieuwe programmeertaal. Dit zou het voor traders nog aantrekkelijker, maar vooral sneller maken om te traden op Binance.

Binance up-grade

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Tweet: CEO Binance

De berichtgeving die ook de lezen was in de Tweet van Changpeng Zhao zelf. De Tweet die inmiddels ook alweer 395 keer gedeeld is en maar liefst 2,5 vind-ik-leuks heeft gekregen. Hetgeen we wel vaker zien als CZ nieuws te melden heeft. 

In de reacties voegde hij er nog aan toe dat de snelheid waarschijnlijk wel 10x sneller is geworden en ze in theorie wel 100 keer zoveel volume kunnen gaan draaien op de exchange met deze up-grade.

Wel sluit CZ niet uit daar de echte Bull run begint, dat er nog meer hindernissen genomen dienen te worden, maar ook die zullen snel weer opgelost worden aldus de CEO. 

Wil jij nu ook traden op Binance en handelen met je Cryptocurrencies? Registreer je dan door op deze link te klikken. Een broker kiezen iets dichter bij huis kan natuurlijk ook, dan raden wij Bitvavo aan. Meer lezen over deze Cryptocurrency Broker, lees dan ook zeker eens onze Review.

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Meer broker Nieuws lees je hier!

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten

Bitcoin geldautomaat doelwit van ramkraak

Zeven verdachten zijn gearresteerd na een gepoogde ramkraak van een Bitcoin geldautomaat in Texas. De verdachten gebruikten een gestolen pick-up truck en richtten naar schatting

DWF Labs investeert miljoenen in Outer Ring MMO

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd

Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper