Altseizoen staat voor de deur, maar pas op met FOMO!

Advertentie Bitcoin Kopen
Maandag 13/07/2020 14.00 uur.
Ondanks het feit Bitcoin erg stabiel blijft aan het begin van de week, zijn er een aantal Altcoins die vrolijk doorgaan waar ze gebleven waren. Oftewel zien we ook vandaag weer een aantal zeer mooie stijgers. Cardano noteert een plus van 7.13, Chainlink stijgt door naar 7.73 en plust 19.81%, Tezos plus 15%, ZEC plus 11%, ERD plus 31.37% en LRC + 17.26%. Maar blijf oppassen voor FOMO!
Nu we de tweede week ingaan van groene Altcoins, lijkt een Altseizoen toch echt voor de deur te staan. Zeker ook Bitcoin stabiel blijf en het geld dus langzaam aan richting de Altcoins gaat kunnen we toch stiekem wel spreken van een altcoinseizoen. Zie ook de Coinmarketcap van vandaag met veel groene uitschieters. 
Altseizoen
Maar voorzichtigheid blijft toch altijd wel geboden. Zo zien we bijvoorbeeld bij AMPL vandaag een daling van maar liefst 38%. Een altcoin-project wat vorige ook een enorme stijging liet zien, maar deze week dus weer volledig inzakt. Van 1.86 naar 4.06 terug naar uiteindelijk 1.95. Ondanks dat de koers wel weer voorzichtig opkrabbelt, is het niet fijn als je halfverwege vorige week bent ingestapt en nu tegen een groot verlies aankijkt. Oftewel pas op voor FOMO! 
 
Een dergelijke daling zien we nog niet bij de overige projecten, maar ook die zullen op een gegeven moment even stoom moeten afblazen en een klein stukje moeten gaan dalen. Het blijft lastig om dit goed te voorspellen in deze zeer volatile space. 
 
Tot slot als we kijken naar Chainlink bevinden we ons op onbekend terrein. Dit vanwege het feit deze munt een nieuwe ATH hebben neergezet en er dus maar weinig referentiepunten zijn waar we ons aan vast kunnen houden. Feit blijft dat het goede nieuws rondom dit project maar blijft komen, dus we kunnen er vast nog wel even een tijdje tegenaan! 
 
Wil je nu ook Altcoins kopen en meeprofiteren van een ophanden zijnde altseizoen, koop dan nu altcoins bij Nederlands meest voordelige en meest populaire Cryptocurrency Broker Bitvavo. Wil je eerst onze review lezen, of registreren aan de hand van onze Handleiding, klik dan hier. Maar direct bijvoorbeeld Chainlink kopen bij Bitvavo kan natuurlijk ook. 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper