Altseizoen begonnen? Chainlink, Monero, Vechain en Dogecoin stijgen hard!

Advertentie Bitcoin Kopen

Het kan je niet ontgaan zijn afgelopen week al het nieuws rondom de koersen van Doge, Chainlink, XLM en Cardano. Sommige pagina’s namen zelfs al de term ‘Altseason’ in de mond. Een term zoals de naam al doet vermoeden een periode van en voor Altcoins. Hierin presteert Bitcoin vaak wat minder, maar doen de overige munten het juist goed. Dit omdat investeerders juist extra geld steken in Altcoins, hetgeen vaak ten kosten gaat van Bitcoin. Door deze extra vraag stijgt de waarde van Altcoins en ontstaat er vaak een domino-effect. Meerdere Altcoins liften mee en worden een interessante investering. 

Zo zagen we van de week dat investeerders extra geld staken in Doge, Link, XLM en Cardano, hetgeen ook een zeer positief effect had om de prijzen van deze munten! 

Zo steeg Cardano (ADA) met maar liefst 23.62%, Chainlink (LINK) met 30.08%, XLM met 38,19% en Dogecoin (DOGE) met 61.03%. De achterliggende oorzaak dat men nu investeert in ADA zouden de vele ontwikkelingen zijn die op het netwerk plaats hebben gevonden en nog gaan plaatsvinden. Zo heeft Cardano een routekaart gemaakt waarop nog een aantal grote stappen te zien zijn en investeerders doet verheugen op wat de toekomst zou kunnen brengen. 

De onderliggende factoren van de waarde stijging van Chainlink zouden wel eens Decentraized Finance, of Defi kunnen zijn. Defi maakt nu veel gebruik van de Oracles van Chainlink, omdat deze op een gedecentraliseerde manier betrouwbare data van buiten de blochain kunnen aanleveren. 

Maar Dogecoin spande toch echt de kroon afgelopen week. Met maar liefst 61.03% was dit toch wel de grootste stijger! Dit vanwege een zogenaamde Viral challenge op de Chinese social media app TikTok. In video’s werd men aangespoord om te investeren in Dogecoin. Hetgeen toch echt zijn vruchten heeft afgeworpen, Doge zag het handelsvolume met zo’n 2000% toenemen en de zoekopdrachten op Google schoten door het plafond. 

Heeft Crypto er een nieuw interessant marketingplatform bij? De tijd zal het uitwijzen. 

Ook Dogecoin kopen? Op de platformen Bitcoinmeester, BLOX en Litebit.eu is deze munt te koop. Lees in onze handleidingen hoe een account aan te maken bij deze platformen. Direct Doge kopen kan natuurlijk ook! Doge kopen BitcoinmeesterDoge kopen BLOX. Doge kopen Litebit. 

 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder. 

Advertentie Bitcoin Kopen
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten

Bitcoin geldautomaat doelwit van ramkraak

Zeven verdachten zijn gearresteerd na een gepoogde ramkraak van een Bitcoin geldautomaat in Texas. De verdachten gebruikten een gestolen pick-up truck en richtten naar schatting

DWF Labs investeert miljoenen in Outer Ring MMO

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd

Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper