Chinlink link

Chainlink maakt zich op voor de tweede stijging

Advertentie Bitcoin Kopen

Chainlink prijs stijgt wederom door na een korte adempauze. Van de week zagen we al een enorme stijging van Chainlink en schreef men al over de hoogste prijs ooit genoteerd. Daar kunnen we vandaag dus weer een nieuw record aan toevoegen. Is dit nu FOMO? 

Op het moment van schrijven ligt de prijs van Chainlink rond de $7.22. Aan het begin van de week was deze slechts nog $4.80 en wist gedurende de week door te stijgen tot een nieuwe recordhoogte van $6.50. Daar kunnen we dus nu een nieuw record aan toevoegen. De stijging begon zondag morgen 07.00 uur en en zette vanavond rond 19.00 uur de versnelling in. 

Na de piek van $6.50 dipte de prijs weer even terug naar $5.70, een daling van zo’n 13%. De tweede helft werd ingezet en Chainlink begon weer aan een flinke stijging waar de teller nu staat op een plus van 28.55%. 

Het vermoeden was dat de eerste stijging mogelijk te maken zou kunnen hebben met het bericht van Glassnode. In dit bericht vertelde Glassnode dat het dagelijks netto-overdrachtsvolume op Binance op $16 miljoen lag. Hetgeen de hoogste score ooit zou zijn. Maar waar komt deze tweede stijging nu vandaan? Is dit gewoon FOMO, of is er wat anders aan de hand?

Het is in ieder geval waar dat Chainlink een van de meest veelbelovende Cryptoprojecten is van 2020. Hetgeen niet alleen in de cryptowereld zo wordt gezien, maar zeker ook daarbuiten. Zo staat Chainlink op de lijst van tech pioniers 2020 van het World Economic Forum. Niet zomaar een lijst, want Google, Twitter, Spotify en AirBNB gingen Chainlink al voor. 

We zullen komende week gaan zien of Chainlink deze stijging weet vast te houden! En/of er nog meer zit in het vat! 

Wil je in de tussentijd nu ook Chainlink kopen? Dat kan natuurlijk bij verschillende Cryptocurrency Brokers! Maar gezien de zeer mooie aanbieding van Bitvavo, raden wij je aan een account aan te maken bij deze Cryptocurrency Broker. Betaal over de eerste $1.000 geen handelskosten en daarna slechts 0,25%! 

Chainlink kopen bij Bitvavo!

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

KOOP BITCOIN
REVIEW

5/5

Ook Bitcoin en/of bijvoorbeeld Chainlink kopen? Veilig en snel Cryptocurrency kopen en verkopen doe je bij Bitcoinmeester. Om direct een account aan te maken kun je hieronder op de link klikken. 

Meer Cryptocurrency Broker Nieuws lezen? Bekijk hier onze overzichtspagina, of zie de meest populaire artikelen hieronder.