Satos review 2022 – Bitcoin kopen bij Satos

Satos is naar onze mening een zeer simpele Cryptocurrency Broker in de goede zin van het woord. In dit artikel, in deze Satos review, geven wij ons oordeel over Satos. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Satos-handleiding. Maar direct Bitcoin kopen kan natuurlijk ook!

Bitcoin Kopen Satos

Satos Review 2022

Het mooie aan Satos is dat dit platform er op het oog zeer eenvoudig en ‘simpel’ uitziet. Allicht komt dit dat dit platform ook uit een hobby geboren is. Uiteraard op moment van schrijven uitgegroeid tot een volwaardig cryptocurrency platform, die nu meedraait in de nederlandse top 10. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en heeft als doel: het gebruik van cryptocurrencies zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor heel Europa. 

Het assortiment bestaat op dit moment slecht uit 5 verschillende cryptocurrencies, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash, maar zoals ze zelf zeggen zal dit in de toekomst flink worden uitgebreid. De eerste stap is in 2020 al gezet daar ze hun gehele website op de schop hebben gedaan. Naast het aanbieden van Cryptocurrencies, bieden ze nu ook extra pagina’s met informatie en hulp bij het kopen en verkopen. Allicht in deze investering ook ten kosten gegaan van de kosten die je als klant betaalt. Het gemiddelde tarief zoals ze communiceren op de website is 2,5%. 

Zoals al eerder besproken zijn er goedkopere alternatieven, die ook meer cryptocurrencies aanbieden. Denk aan Bitvavo en Bitcoinmeester. De reviews van deze Brokers lees je hier: Bitvavo en Bitcoinmeester. Het voordeel van Bitvavo is daar je nu een account opent hoeft je over de eerste 1.000 euro geen handelskosten te betalen. 

Koop direct Bitcoin bij Satos.

Voordelen Satos

  • Simpele interface;
  • Geen account nodig;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Goede handleidingen;
  • Makkelijk storten met iDEAL of Bancontact;

Nadelen Satos

  • Beperkt aanbod van 5 cryptocurrencies;
  • Geen interne Wallet;
  • Hoge transactiekosten max 2,5%. 

Beveiligingsmaatregelen

Omdat je je crypto niet direct opslaat bij SATOS en je geen account aanmaakt, zijn de beveiligingsmaatregelen bij SATOS niet al te uitgebreid. Wel wordt je betaalrekening eenmalig geverifieerd door eerst € 0,01 over te maken. 

Sources and Social media 

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper