Etoro Review 2022 – Bitcoin kopen bij Etoro

Wanneer je verder kijkt dan alleen naar de bestaande Cryptocurrency Brokers kom je al snel uit bij Etoro. In dit artikel, in deze Etoro review geven wij ons oordeel over deze broker. Zo kijken we op de eerste plaatst naar gebruiksgemak, maar ook ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod zullen door ons onder de loep genomen worden. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je alleen hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar onze Etoro-handleiding. Direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Etoro Review 2022

Zo af en toe is het ook goed om eens verder te kijken dan naar alleen de Cryptocurrency Brokers. Niet alleen omdat er Broker zijn die al veel langer mee draaien dan de gemiddelde Cryptocurrency Brokers, maar ook omdat er op deze platformen doorgaan meer functionaliteiten worden aangeboden. Zo is Etorro bijvoorbeeld een sociaal handelsplatform. 

Naast dit sociale aspect kun je natuurlijk ook gewoon handelen in grondstoffen, valuta, aandelen en vandaag de dag dus ook in Cryptocurrency zoals Bitcoin. Ook hebben ze het mogelijk gemaakt om deze cryptocurrencies op te slaan in een interne Wallet.

Dit werk anders bij de aandelen die ze verhandelen, want daarvan krijg je geen echt aandelen, maar CFD’s. Zogenaamde contracten die je in bezit krijgt daar je overgaat tot een koop. Naast het sociale aspect van deze broker, hebben ze ook nog eens een groot aanbod qua cryptocurrencies. Zo kun je op het moment ruim 94 verschillende munten kopen. 

Wel word je hier weer met waarschijnlijk een nieuwe term geconfronteerd. Te weten marktspreads. Oftewel de kosten die je moet betalen daar je een cryptocurrency aankoopt. Normaal gesproken noemen we dat commissie. Alleen is niet de term anders de kosten kunnen bij deze broker ook flink oplopen. Bij sommige cryptocurrencies is de spread zelf 5%. Gelukkig voor ons hoeft je voor Bitcoin maar zo’n 1,5% te betalen. Nog steeds aan de hoge kant als je bedankt dat je bijvoorbeeld bij Bitvavo zo’n 0,25% commissie betaald. Wil jij nu toch overstappen naar Bitvavo, lees dan ook zeker eens onze review, of registreer je direct via deze link.

Tot slot, we benoemde het net al even, is er de mogelijkheid om met marge te traden. Oftewel met een hefboom te werken. Een mooie tegenhanger en een extraatje voor de hogere kosten die je bij deze broker‚ dient te betalen. Daar staat dan nu ook een hogere winst tegenover die je met het traden met een hefboom kunt behalen. Mocht je nu net gestart zijn, raden wij dit traden met hefboom ten zeerste af, daar natuurlijk ook het risico veel hoger is!

Maak direct een account aan bij Etorro en handel ook met een hefboom.

Voordelen Etorro

  • Sociaal Platform;
  • Groot aanbod 94+;
  • Hogere winsten te behalen door hefboom;
  • Makkelijk storten met iDEAL of Bancontact;
  • Betaling met PayPal mogelijk;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;

Nadelen Etorro

  • Hoge Spreads max 5%
  • Hefboom (pas op als je net begint met handelen)

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper