Coinmerce Review en Handleiding 2022

Coinmerce kan naar onze mening zeker meedraaien in de Nederlandse top van cryptocurrency Brokers. In dit artikel geven wij ons oordeel, schrijven we een review over Coinmerce. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Coinmerce-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Coinmerce Review 2022

Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

Doordat Coinmerce ook beschikbaar is in de App Store en in de Google Play Store kun je nu overal Cryptocurrencies kopen en verkopen. Wel zo makkelijk! Oftewel zowel thuis als onderweg je saldo checken is nu een fluitje van een cent. Ook het totale aanbod van Cryptocurrencies maakt dat deze app zeker in de Nederlandse top kan meedraaien, op het moment van schrijven bieden ze zo’n 160+ Cryptocurrencies aan. De fees zijn daar en tegen wel veel hoger dan bij bijvoorbeeld Bitvavo en liggen bij Coinmerce zo tussen de 0,40% en de 2,50%

Maak direct een account aan bij Coinmerce en handel gemakkelijk zowel thuis als onderweg. 

Voor- en Nadelen Coinmerce

Voordelen Coinmerce

  • Mobiele app voor iOS en Android;
  • Groot aanbod Cryptocurrencies 160+;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Stop-loss en Limit-orders plaatsen
  • Volledig in het Nederlands;

Nadelen Coinmerce

  • Fees tussen de 0,40% en de 2,50%;
  • Betalen voor iDEAL en Bankcontact. 

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker? Bekijk dan hier de Coinmerce Handleiding!

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier