Coinbase Review 2022 – Bitcoin kopen bij Coinbase

Coinbase is niet helemaal een Nederlandse Broker, maar omdat ze ook vanuit Nederland werken staat hij wel in ons rijtje. In dit artikel, in deze review, geven wij ons oordeel over Coinbase. Zo kijken we als eerste naar gebruiksgemak, ten tweede naar ondersteuning en natuurlijk ook naar betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je alleen nog hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar onze Coinbase-handleiding. Direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Coinbase Review 2022

Coinbase is niet helemaal een Nederlandse Broker, maar omdat ze ook vanuit Nederland werken staat hij wel in ons rijtje. In dit artikel, in deze review, geven wij ons oordeel over Coinbase. Zo kijken we als eerste naar gebruiksgemak, ten tweede naar ondersteuning en natuurlijk ook naar betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. 

Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je alleen nog hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar onze Coinbase-handleiding. Direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Misschien wel de grootste internationale Cryptocurrency Broker van de wereld. En dan hebben we het natuurlijk over Coinbase. Dit bedrijf werd in 2012 opgericht in America en werkt nu al vanuit verschillende landen, zoals ook ons eigen koude kikkerlandje Nederland. Naast een broker is Coinbase ook een echte Exchange en kun je verschillende Cryptocurrencies hierop verhandelen.

Ook handig dat ze beschikken over een eigen Wallet, waar je veilig jouw aangekochte munten in kunt bewaren. De grootste plus naar onze mening is toch wel het gebruiksgemak en design van de app en website. Ook kun je zo nu en dan gratis cryptocurrencies verdienen door het kijken van video’s en het beantwoorden van vragen. Zeker interessant voor als je net bent gestart in Crypto. Een extraatje is de betaalpas die je kunt aanvragen, om ook met je eigen cryptocurrencies te kunnen betalen.

Het nadeel van Coinbase zijn de hoge hoge tarieven, deze hebben ze onlangs verhoogd en zien we een enorme uitstroom naar de Nederlandse Brokers zoals bijvoorbeeld Bitvavo en Bitcoinmeester. Wil je nu meer weten of deze twee Brokers, lees dan ook zeker de Reviews. Wel licht het eraan welke betaalmethode je gebruikt qua kosten. Zo betaal je wanneer je met creditcard een aanschaf doet 4% fee en daar je dit doet via een bankoverschrijving is dit volledig gratis. De koop en verkoop fees zijn 1,49%.

Maak direct een account aan bij Coinbase en verdien je eerste gratis cryptocurrencies.

Voordelen Coinbase

  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Mooi design van Website en app;
  • Gratis Cryptocurrencies verdienen;
  • Coinbase betaalpas;
  • Gratis storten via bank; 
  • Ingebouwde wallet.

Nadelen Coinbase

  • Hoge fees 1,49% voor kopen en verkopen;
  • Matig aanbod +20;
  • Geen Nederlandse Klantenservice.

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier