Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform. In dit artikel geven wij ons oordeel, schrijven we een review over BTC Direct. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de BTC Direct-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Table of Contents

BTC Direct review 2021

Op het moment van schrijven timmert BTC Direct hard aan de weg en zijn ze hun platform flink aan het uitbreiden. Want naast een Cryptocurrency Broker is BTC Direct ook nog een nieuswebsite en maken ze veel informatieve video’s. Het was dan ook een van de eerste brokers die uitleg video’s maakte hoe alles in te stellen en jezelf te registreren. Ook het gebruik van een Wallet werd niet vergeten. 

Als we naar het totale aanbod van de te verkopen Cryptocurrencies kijken, is daar nog een hoop te winnen. Ook zijn de kosten erg hoog en kunnen deze oplopen tot zo’n 3%. Ze dienen zeker nog stappen te zetten in de richting van aanbod en het zou fijn zijn als er in de toekomst ook een Wallet mogelijkheid gecreëerd zou kunnen worden. Ben je opzoek naar een Broker met wel een interne Wallet, bekijk dan de review van Bitvavo. Ook betaal je daar de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Direct registreren klik dan hier.

Maak direct een account aan bij BTC Direct en bekijk het laatste cryptocurrency nieuws. 

Voor en Nadelen BTC Direct

Voordelen BTC Direct

  • Volledig Cryptocurrency Platform;
  • Gebruiksvriendelijk; 
  • Snelle klantenservice; 
  • Volledig in het Nederlands.

Nadelen BTC Direct

  • Hoge fees die kunnen oplopen tot 3%
  • Geen interne Wallet;
  • Matig aanbod van Cryptocurrencies.  

Beveiligingsmaatregelen

Omdat je je crypto niet direct opslaat bij BTC Direct en je geen account aanmaakt, zijn de beveiligingsmaatregelen bij BTC Direct niet al te uitgebreid. 

Sources and Social media 

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker? Bekijk dan hier onze Bitvavo Handleiding!

Populaire Brokers

Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws