Blox Review en handleiding 2022

Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app, waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven wij een review over Blox. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Blox-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook! Wanneer je de kortingscode: “BITCOINHELPER” gebruikt ontvang je direct na registratie 10 euro als welkomstcadeau. 

Blox 2021

Blox Review 2022

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in zo’n 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Ondanks het feit de app zeer makkelijk in gebruik is, gaat dit ten kosten van de functionaliteiten zoals we die bijvoorbeeld zien bij Bitvavo. Ook is het nu nog niet mogelijk om cryptocurrencies naar je Wallet te versturen. Wil je nu alleen bitcoin kopen en deze vasthouden voor de lange termijn, i.p.v. het traden met cryptocurrencies? Dan is dit zeker een aanrader, want zonder veel gedoe maak je een account aan en heb je binnen enkele seconden cryptocurrencies in je Wallet staan. 

Maak direct een account aan bij Blox en gebruik de promotiecode: BITCOINHELPER voor je eerste €10 gratis!

Voordelen Blox

 • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
 • Zeer gebruiksvriendelijk; 
 • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
 • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
 • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

 • Matig aanbod +14;
 • Simpel display, geen exchange functies;
 • Geen Cryptocurrencies verzenden naar eigen Wallet.

Beveiligingsmaatregelen

BLOX voldoet volledig aan de Nederlandse wet en regelgeving. Met de volgende maatregelen verzekeren zij de kwaliteit van de beveiliging van je account, je persoonlijke gegevens en je opgeslagen cryptocurrencies.  

 • Login met e-mailadres en persoonlijk wachtwoord.
 • 2FA 6-cijferig (Google Authenticator).
 • Login sessies waarin je alle sessies kunt uitloggen.

Sources and Social media

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker? Bekijk dan hier de Bitvavo Handleiding!

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier