Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij ons oordeel over deze Nederlandse broker. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar onze Bitcoinmeester-handleiding. Direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Bitcoinmeester Review 2021

Bitcoin Meester is naar onze mening een van de meest populaire Cryptocurrency Brokers van Nederland. Dit op de eerste plaats door het grote aanbod. Op het moment van schrijven bieden zo’n 200+ cryptocurrencies aan, die je ook bij Bitcoinmeester snel en eenvoudig kunt aanschaffen middels iDeal en Bankcontact. 

Ook het weer verkopen van je aangeschafte munten gaat bijna even snel als dat je ze hebt aangekocht. Kortom op dat vlak een zeer geduchte tegenstander van Bitvavo. Het nadeel t.o.v deze Broker is dat de kosten velen malen hoger liggen en kunnen oplopen tot zo’n twee procent. Maar goed daar heb je daarentegen wel weer een groter aanbod cryptocurrencies. 

Het goede nieuws is dat Bitcoinmeester onlangs zijn fees structureel heeft verlaagt met 0,5%. Op dit moment bedragen de handelskosten dus nog. maar 1,5% en daar je meer handelt ontvang je meer korting. Lees hier alles over in ons onlangs verschenen nieuwsbericht. Wil je nu de eerste 1000 euro geen transactiekosten betalen bekijk dan eens de review van Bitvavo.

Maak direct een account aan bij Bitcoinmeester en koop een van de 200+ Cryptocurrencies.

Voor en Nadelen Bitcoinmeester

 

Voordelen Bitcoinmeester

  • Zeer veel aanbod 200+ Cryptocurrencies;
  • Rente over je stablecoins;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Makkelijk en snel geld overmaken en weer terugstorten;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Bitcoinmeester

  • Hoge transactiekosten oplopend tot 1.5% (onlangs verlaagt)

Beveiligingsmaatregelen Bitcoinmeester

Bitcoin Meester biedt de volgende beveiligingsmaatregelen om je account, je persoonlijke gegevens en je crypto veilig te stellen: 

  • SSL certificaat. Dit is het ‘slotje’ in de adresbalk. Klik op het slotje om ‘Coin Meester B.V. (NL)’ weergegeven te krijgen. Weergeeft het iets anders, neem dan per direct contact op met Bitcoin Meester.
  • 2FA. Twee factor authenticatie met behulp van e-mail of Google Authenticator.
  • Als iemand probeert in te loggen via een onbekend apparaat of onbekende locatie stuurt Bitcoin Meester een verificatie e-mail naar jouw email adres.

Sources and Social media 

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker? Bekijk dan hier de Bitcoinmeester Handleiding!

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Laatste Nieuws
Bitcoinhelper
Uw Advertentie hier