Anycoin Direct review 2022

Anycoin Direct Review! Anycoin Direct is een Nederlandse cryptocurrency broker die zich voornamelijk op Europa richt. In dit artikel, in deze review, geven wij ons oordeel over Anycoin Direct. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Anycoin Direct-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Anycoin Direct Review 2021

Hoewel Anycoin Direct een Nederlandse cryptocurrency Broker is, gestart in 2013 in Veghel, richten ze zich voornamelijk op de Europese markt. Het doel: Iedereen gemakkelijk en efficiënt voorzien van cryptocurrencies. Onlangs hebben ze hun gehele design ook aangepakt en hebben ze naar onze mening een stap in de richting van Klanttevredenheid gezet. 

Oftewel proberen ze zich op dit moment te onderscheiden door vooral de meest klantvriendelijke cryptocurrency broker te zijn. Zoals op hunwebsite beschreven: “Door onze kernwaarden centraal te stellen bij alles wat we doen: Ben betrouwbaar, Ben vriendelijk, Ben transparant en Ben gepassioneerd, weten ze zich goed te positioneren. Hoewel er naar onze mening zeker nog wat gedaan kan worden aan het huidige aanbod cryptocurrencies, 26 op dit moment, zeggen ze wel dat ze iedere dag op zoek zijn naar nieuwe munten om toe te voegen. 

Een nadeel is dat Anycoin Direct zelf geen interne Wallet aanbied. Gelukkig hebben ze wel een zeer uitgebreide pagina waar per munt een geschikte Wallet wordt geadviseerd! Daarnaast schrijven ze op hun website erg transparant te zijn wat kosten betreft, alleen vind je daar geen helder een eenduidig overzicht. “Het kostenoverzicht is te zien in het overzicht van je order een wordt voor elke order afzonderlijk berekend, aldus Anycoin Direct. 

Alleen als we daar zelf een berekening op los laten zien we dat de kosten erg uiteenlopen. Van 0,85% ex. Transactiekosten voor Bitcoin, tot 2,1% ex transactiekosten voor Bitcoin Cash. Kortom als je scherp op de kosten let kun je zeker bij deze Broker voordelig Bitcoin kopen, maar zul je dat wel iedere keer zelf moeten vergelijken. Zoek je nu een broker met een groter aanbod Cryptocurrencies, waar je ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen kosten hoeft te betalen, bekijk dan onze review van Bitvavo. 

Maak direct een account aan bij Anycoin Direct en ervaar de zeer klantgerichte service. 

Voordelen Anycoin Direct

  • Zeer klantvriendelijke helpdesk;
  • Mooie nieuwe vormgeving en layout;
  • Lage transactiekosten (let wel op, dit kan wisselen per transactie);
  • Veel betalingsmogelijkheden;
  • Uitbetaling middels PayPal mogelijk; 
  • Helpdesk in verschillende talen. 

Nadelen Anycoin Direct

  • Geen interne wallet, wel uitgebreide handleiding;
  • Matig aanbod +26;
  • Niet geheel duidelijk wat de precieze kosten per transactie zijn.

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper