Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ethereum heeft de afgelopen dagen een mooie stijging laten zien. Gister hebben we het weerstandslevel $246 dollar die op de chart hieronder goed zichtbaar is gebroken. Een mooie groene Candle en een Higher High voor ETH was het gevolg. Uiteraard zullen we niet direct weer doorstijgen en moeten we rekening houden met een retrachement. Uiteraard ook een moment waarop je moet oppassen voor FOMO!

Ethereum stijging

Op de coinmarektcap is het totaalplaatje van ETH goed te zien. Daar deze altcoin op 23 juli 2019 nog voor $218.24 USD werd verkocht, gaat deze vandaag de dag op 23 juli 2020 de deur uit voor $272.25 USD. Hetgeen een stijging is van 25%. Ook de totale markercap is gestegen van $23.356/240.386 USD naar $30.459.339.650 USD. 

Een concurrent van Ethereum

Ethereum is een decentraal netwerk waarom verschillende applicaties kunnen draaien, ook wel DApps genoemd. Het mooie van deze DApps is dat ze bestand zijn tegen verlies van data en manipulatie, omdat de data niet op een centrale plaatst wordt bewaard. Ethers, oftewel de digitale valuta van Ethereum, worden gebruikt om wijzigingen aan het netwerk aan te brengen. 

Veel bedrijven worden vandaag de dag aangetrokken door deze nieuwe techniek en zijn van plan om gebruik te maken van het Ethereum netwerk om innovaties te brengen. Voor meer informatie over Ethereum bekijk dan onderstaande video. 

Ethereum | ETH Kopen

Uiteraard kun je ETH ook kopen bij een veeltal Cryptocurrency Exchanges en Brokers. Maar zoals je van ons gewend bent adviseren wij iedereen om bij een Nederlandse Cryptocurrency Broker je digitale valuta aan te schaffen. Oftewel naar onze mening veilige en betrouwbare platformen om je Cryptocurrencies op aan te schaffen! 

Op dit moment kun je ETH o.a. kopen bij de volgende Nederlandse Cryptocurrency Brokers: 

Bitvavo

Bitcoinmeester

Litebit.eu

Coinmerce

Als we kijken naar de handelskosten zien we dat Bitvavo de goedkoopste is met 0.25 cent, gevolgd door Coinmerce met 0.30 cent, Litebit met 0.42 cent en van Bitcoinmeester is het niet helemaal duidelijk wat we nu precies moeten betalen. Wel zien we dat we daar 0.415 ETH krijgen wat weinig is in vergelijking met Bitvavo. Bij Bitvavo krijgen we 0.422 ETH en bij Litebit 0.416 ETH. Het minst krijgen we bij Coinmerce 0.414 ETH. 

Kortom het beste en het meest veilige koop je ETH bij Bitvavo. Wanneer je je nu registreert hoe je ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen handelskosten te betalen. Oftewel kost deze aanschaf nog minder! 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Broker
REVIEW

5/5

Broker
REVIEW

5/5
5/5
5/5

Populaire Brokers

Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws