Waar Tezos kopen | XTZ is onderweg om een nieuwe ATH te maken

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tezos, oftewel de Altcoin XTZ is onderweg om een nieuwe ATH de maken. De oude is begin dit jaar in februari neergezet en bevind zich op de $3.96. Zoals ook goed te zien is op de Coinmarketcap.  Daar deze altcoin op 10 augustus 2019 nog voor $1.44 USD werd verkocht, gaat deze vandaag de dag op 10 augustus 2020 de deur uit voor $3.80 USD. Hetgeen maar liefst een stijging is van 163%. 

Tezos

Een bijzonder bestuur

De leiding van Tezos is een bijzonder onderscheidend element van deze altcoin, want deze ligt namelijk bij de eindgebruikers zelfs. Oftewel de bezitters van Tezos mogen de koers bepalen. De richtlijnen werden gecreëerd toen het bedrijf werd opgericht, waarin centraal stond dat de aandeelhouders het recht hadden om alle updates goed te keuren. Oftewel een zeer decentraal netwerk wat werkt volgens een Proof-of-Stake consensus. Zie ook onderstaande video voor meer uitleg over Tezos. 

Tezos | XTZ Kopen

Uiteraard kun je ADA ook kopen bij een veeltal Cryptocurrency Exchanges en Brokers. Maar zoals je van ons gewend bent adviseren wij iedereen om bij een Nederlandse Cryptocurrency Broker je digitale valuta aan te schaffen. Oftewel naar onze mening veilige en betrouwbare platformen om je Cryptocurrencies op aan te schaffen! 

Op dit moment kun je XTZ kopen bij de volgende Nederlandse Cryptocurrency Brokers: 

Bitvavo

Bitcoinmeester

Coinmerce

BLOX

Als we kijken naar de handelskosten zien we dat Bitvavo de goedkoopste is met 0.25 cent, gevolgd door Coinmerce met 0.30 cent, Litebit met 0.42 cent en BLOX met 1.00 euro. Van Bitcoinmeester is het niet helemaal duidelijk wat we nu precies moeten betalen. Ook zitten er verschillen in hoeveel XTZ we krijgen. Bij Bitvavo krijgen we 32.26 xtc, bij Bitcoinmeester 31.50, Coinmerce 31.84 en BLOX 31.97. 

Kortom het beste en het meest veilige koop je XTZ bij Bitvavo. Wanneer je je nu registreert hoe je ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen handelskosten te betalen. Oftewel kost deze aanschaf nog minder! 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Broker
REVIEW

5/5

Broker
REVIEW

5/5
5/5
5/5

Populaire Brokers

Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws