Cardano – ADA Kopen | ADA stijgt met 145%

Cardano, oftewel de Altcoin ADA is het afgelopen jaar met maar liefst 145% gestegen. Zo is te zien op de coinmarektcap. Daar deze altcoin op 16 juli 2019 nog voor $0.052757 USD werd verkocht, gaat deze vandaag de dag op 16 juli 2020 de deur uit voor $0.129869 USD. Hetgeen maar liefst een stijging is van 145%. Ook het 24h vol is gestegen van $100.949.310 USD naar $316.902.658 USD. Zie ook onderstaande Chart.  

ADA kopen

Een concurrent van Ethereum

Cardano (ADA) is een gedecentraliseerd platform dat complexe programmeerbare waardeoverdrachten op een veilige en schaalbare manier mogelijk maakt. Oftewel is een soort van betere variant van Ethereum en dus gedeugde concurrent. Het zal geen toeval zijn dat de grondlegger van ADA ook een van de oprichters is geweest van Ethereum. 

Cardano wordt ondersteund door drie organisaties. De Cardano Foundation is een onafhankelijke, in Zwitserland gevestigde organisatie die toezicht houdt op de ontwikkeling van het Cardano-ecosysteem, IOHK ontwerpt en bouwt Cardano en Emurgo is het bedrijf die Cardano ondersteunt bij alle commerciële activiteiten.

De roadmap voor ontwikkeling van Cardano is onderverdeeld in vijf tijdperken: Byron, Shelley, Goguen, Basho en Voltaire. Hoewel elk afzonderlijk tijdperk zijn eigen set functionaliteiten heeft die in opeenvolgende volgorde in meerdere code-releases zullen worden ontwikkeld en ondersteund, is de ontwikkeling van elk tijdperk parallel en gelijktijdig voor de verschillende systemen. Cardano heeft ook een eigen blokverkenner, waarmee gebruikers de geschiedenis van ADA-transacties die openbaar op de blockchain zijn vastgelegd, kunnen controleren.

Cardano | ADA Kopen

Uiteraard kun je ADA ook kopen bij een veeltal Cryptocurrency Exchanges en Brokers. Maar zoals je van ons gewend bent adviseren wij iedereen om bij een Nederlandse Cryptocurrency Broker je digitale valuta aan te schaffen. Oftewel naar onze mening veilige en betrouwbare platformen om je Cryptocurrencies op aan te schaffen! 

Op dit moment kun je ADA kopen bij de volgende Nederlandse Cryptocurrency Brokers: 

Bitvavo

Bitcoinmeester

Litebit.eu

Coinmerce

Als we kijken naar de handelskosten zien we dat Bitvavo de goedkoopste is met 0.25 cent, gevolgd door Coinmerce met 0.30 cent, Litebit met 0.42 cent en van Bitcoinmeester is het niet helemaal duidelijk wat we nu precies moeten betalen. Wel zien we dat we daar 845 ADA krijgen wat verre weg het minste is, gevolgd door Litebit met 851, Coinmerce 861 ADA en ook Hier zien we dat Bitvavo het beste scoort, 874 ADA voor 100 euro. 

Kortom het beste en het meest veilige koop je ADA bij Bitvavo. Wanneer je je nu registreert hoe je ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen handelskosten te betalen. Oftewel kost deze aanschaf nog minder! 

Disclaimer: Koopbitcoinhulp biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Lees hier de volledige disclaimer.

Broker
REVIEW

5/5

Broker
REVIEW

5/5
5/5
5/5
Populaire Brokers
Recente Reviews

Bitvavo Review & Handleiding 2022

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar

Bitcoinmeester Cryptocurrency Broker

Bitcoinmeester Review en Handleiding 2022

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij

Recente berichten
Uw Advertentie hier
Bitcoinhelper